3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + SESTŘIH: Skvělý druhý poločas přiblížil sušany středu tabulky!


Branky


15

Sobotní zápas Horní Suché a Lokomotivy Petrovice byl soubojem týmů ze spodních příček tabulky. Utkání po lépe zvládnutém druhém poločase dopadlo tříbodovým zisk pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách a fotbalové šachy

Souboj mezi Horní Suchou a Lokomotivou Petrovice byl soubojem dvou trápících se týmů. Horní Suchá ještě doma nevyhrála a stejně na tom byla i venkovní bilance Petrovic. Ve větší pohodě ale mohli do boje zasáhnout hosté, když si v minulém kole poradili doma s Jabulnkovem. Ostře sledovaný souboj o záchranu si přímo na stadionu v Horní Suché nenechalo ujít 120 přítomných diváků. Ti v prvních minutách měli možnost vidět první větší šanci z kopaček hostů. Po centru z pravé strany na hranici velkého vápna pálil Michal Sikora. Jeho pokus však mířil jen doprostřed branky na připraveného Štrompa, který se po nepovedeném domácím zápase ze strany Lincera proti Kozlovicím postavil do branky již podruhé v řadě. Nebezpečnou situací se prezentovali také sušané. Po svém úniku se Poruba snažil o střelu, tu ale zablkoval petrovický kapitán Lincer. Následnou dorážku nového muže na hřišti Rychtaříka musel zákrokem na zemi řešit hostující brankář Pacanovský. Zanedlouho se do dobré pozice dostal Peter Štromp. Střela mu ovšem ideálně nesedla a míč se obloučkem snesl do Pacanovského rukavic. Na tahu tak byli opět hosté. Veterán Hoffman vyslal krásnou přihrávkou mezi línie Kociolka. Ten si míč krásně píchl kolem Rychtaříka a z druhého doteku vypálil jen těsně vedle Štrompovy tyče. To bylo z prvního poločasu vše. Do šaten se šlo za stavu 0:0.

Skvělý druhý poločas znamenal tříbodový zisk pro domácí

Poločasová přestávka i díky nuceným střídáním na obou stranách v prvním poločase změny nenabídla. Domácí ovšem do druhého poločasu vstoupili jako polití živou vodou a zanedlouho si vypracovali první vážnější šanci. Rohový kop na přední tyči tečoval kapitán domácích Ševčík. Jeho hlavička pouze orazítkovala brankovou konstrukci. Následnou skrumáž po odrazu od tyče vyřešil zákrokem brankář Pacanovský. První pět minut byli sušané aktivnějším týmem a dočkali se zasloužené odměny. V 50. minutě vyřešil Jurčák svůj brejk přihrávkou do křídla na volného Dominika Pastuška. Ten si míč připravil na levou nohu a křižnou ranou rozvlinil síť hostí - 1:0. Úleva po první vstřelené brance byla na pohodě domácích znát. Petrovické "mačkali" před jejich pokutovým územím a o čtyři minuty později se dočkali znovu. Centr z hloubi pole ze strany Artura Dabrowského se snesl až za obranu na nabíhajícího Dominika Porubu, který hlavičkou ke vzdálenější tyči přinesl domácím vytoužené uklidnění - 2:0. Sušané po druhé brance zkoušeli pálit ze všech pozice. Nejlépe vypadala dalekonosná střela Jakuba Galíka, která Pacanovského donutila jít na zem a pěkným zákrokem míč vyrazit mimo tři tyče. Pak se krásnou střelou z hranice vápna prezentoval Dabrowski. Jeho pokus ale skončil na břevně. K ojedinělé standartní situace se dostala také Lokomotiva. Přímy kop Hoffmana jen těsně minul pravou šibenici Štrompovy brány. Poslední slovo ale měli opět domácí. V 86. minutě po rychlém kontru Robin Witosz z úhlu krásně přeloboval Pacanovského - 3:0. Tlak petrovických po třetí obržené brance byl už pouze platonický. Jediné ohrožení branky hosté zaznamenali po další standartní situaci, když hlavičkou zády k bráně ohrozil Štrompa střídající Chwastek. Domácí v poslední minutě uktání dostali míč do branky i počtvrté. Ryt se al při své hlavičce nacházel v ofsajdovém postavení. Sudí Kubáček tak závěrečným hvizdem přiblížil sušani vyšším příčkám v tabulce. 

 

Sestřih Utkání:

zdroj: https://www.youtube.com/@kdlj44

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sportovní klub Horní Suchá
Ondrej Hančín, trenér: Po dlouhé bezbodové sérii se Sušanům podařilo konečně zvítězit a odlepit se tak ode dna tabulky. A-tým doplněný o hráče z béčka či dorostu dokázal zlomit svého soupeře až po pauze, když se prosadilo trio mladíků Pastušek, Poruba a Witosz. (zdroj: www.fotbalhornisucha.cz)




Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
J. Štromp [-] - D. Poruba [-] (67. J. Galík [-] ) , M. Jurčák [-] (67. J. Lukáš [-] ) , A. Stuchlík [-] (82. T. Kijonka [-] ) , D. Pastušek [-] (82. S. Ryt [-] ) , R. Witosz [-] , A. Ševčík [-] , A. Dabrowski [-] , L. Krajčo [-] , J. Štengl [-] (15. J. Rychtařík [-] ) , P. Štromp [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
O. Pacanovský [-] - D. Wróbel [-] , A. Ostáš [-] , J. Hoffmann [-] , R. Kučera [-] (75. J. Slepčík [-] ) , D. Šlampiak [-] , J. Giňa [-] (24. J. Urban [-] ) , M. Sikora [-] , J. Kociolek [-] (75. G. Gábor [-] ) , F. Volný [-] (67. P. Chwastek [-] ) , J. Gatnar [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - LEŠKO Ondřej, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích