SESTŘIH: Nejvyšší vítězství a nejrychlejší hattrick(?) v I.A třídě! Žlutomodří rozdrtili Lokomotivu!


13

Sobotní odpoledne nabídlo zajímavé srovnání dvou odlišných týmů. Tichá si po dvou těžkých porážkách v televizním utkání v Kozlovicích (1:0) a s lídrem ze Starého Města (6:1) potřebovala spravit nejen chuť, ale také produktivitu. Před utkáním měli žlutomodří v tabulce negativní bilanci skóre. To Lokomotiva má, jako i minulý rok, předčasné starosti se záchranou. V dosavadním průběhu soutěže dokázal mančaft z Petrovic porazit pouze dva své soupeře. Utkání v Tiché sledovalo 120 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Devět branek a čtyřgólové představení Švrčka

Už od úvodních minut bylo jasné, jakým směrem se bude zápas ubírat. Hned v 1. minutě se totiž domácí dočkali úvodní trefy. Odražený výkop sebral na půlce Svoboda, posunul míč na Kociána, který ho se štěstím rozdal do křídla na Kunčíka. Kunčík si následně balon potáhl a odcentroval na hranici malého vápna. Už to vypadalo, že si hostující brankář Pacanovský míč sebere, jenže mu po nedohodě s jedním ze stoperů vypadl přímo k dorážejícímu Dominiku Kociánovi - 1:0. Tím ale úvodní tichavská smršť neskončila. V 5. minutě se propadl dlouhý výkop až za obranu Lokomotivy, kde jej doběhl Kunčík a krásně naservíroval před bránu Radimu Švrčkovi. Ten měl již s úklidem míče do sítě snadnou práci - 2:0. O dvě minuty později už to bylo o tři branky. Ve velké pohodě hrající Kunčík zapresoval na rozherávku hostí, což znamenalo zisk míče těsně před vápnem soupeře. K míči se dostal Kocián, který solidní prunikovkou připravil míč Radimu Švrčkovi. Ten se rozhodl zamířit ke vzdálenější tyči a překonal Pacanovského potřetí - 3:0. Ihned po rozehrávce získal míč na polovině Lokomotivy Kociána, který posunul nalevo na Kunčíka, který našel na zadní tyči volného Radima Švrčka - 4:0! Švrček tak dokázal zaznamenat hattrick za tři minuty. Pokud bychom jeho výkon porovnali s tuzemským profesionálním fotbalem, byl by o pět minut rychlejší než nerychlejší Horst Siegl v březnu 1994 proti Dukle Praha! O amaterském fotbale také záznamy nenajdeme, nicméně lze říct, že by byl přinejmenším hodně vysoko. Tichvajané ale pokračovali v rozebíraní Lokomotivy lépe než by to dokázali dělnící z ČKD. Ve 12. minutě našel Kociána za obranou Kunčíka, který si na levé straně skvěle poradil Kociolkem a další skvělou asistencí připravil míč na hranici malého vápna. Tam si balón našel Martin Tománek a zavěsil po břevno - 5:0. Ještě v téže minutě se domácí radovali pošesté. Pacanovský po malé domů vůbec netrefil míč a do prázdné brány jej proto uklidl svým druhým gólem Dominik Kocián - 6:0. Sedmá pro Petrovice odbila po čtvrt hodině hry. Tučkův aut za sebe nejprve prodloužil petrovický Sikora, poté Filip Volný, aby jej opět promáchl Wróbel. A protože se za každou chybu platí, čekal i nyní na zadní tyči volný Radim Švrček, který s přehledem završil své sobotní bleskurychlé galapředstavení čtvrtou brankou - 7:0. Ve 22. minutě navíc Kociána, který nejspíš před zápasem až příliš sledoval Zidanovy sestřihy, vyslal do brejku Lukáše Kunčíka. Mladý útočník sice pálil pouze do Pacanovského ale následnou dorážku Ondřeje Balcárka už nezlikvidoval - 8:0. Destrukci Petrovic pro první poločas uzavřel v 36. minutě Kunčík, když svým typickým způsobem potáhl po křídle a na hranici pokutového území našel osamoceného Daniel Fajčáka. Kapitán nabídnutou šancí nepomohl - 9:0.

Kunčíkův zápas

Domácí trenér Kula se pro druhý poločas rozhodl z pochopitelných důvodů pošestřit síly. Stáhl tedy čtyřgólového střelce Radima Švrčka, kterého nahradil Pavel Kerekeš. Po poločase tempo opadlo a zápas už se především dohrával. Lokomotiva ve snaze nedostat ještě víc gólů a nezkazit si skóre, které by mohlo být v boji o udržení klíčové, nepovedeným zápasem, zalezla a bránila před vlastním vápnem. Přesto se domácím podařilo skórovat podesáté. V 70. minutě se na levé straně uvolnil střídající Kerekeš a krásným centrem našel na zadní tyči Lukáše Kunčíka - 10:0. Nadaný útočník ale u jedné branky nezůstal. O devět minut později mu míč připravil na hranici vápna Štěpán Svoboda. Lukáš Kunčík nejdříve prokličkoval přes dva hráče a poté umístěnou střelou ke vzdálenější tyči stanovil konečné skóre utkání - 11:0. Končená bilance Lukáše Kunčíka tak činí dvě branky a pět asistencí! 

 

Sestřih Utkání: 

zdroj: youtube.com/@fotbalskticha



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Potřebovali jsme po dvou porážkách nejen znovu vyhrát, ale taky vylepšit produktivitu. Že ale budeme přepisovat klubovou historii, je tak trochu nad plán. Hattrick Radima Švrčka, který nahradil absentujícího bratra Ondřeje, během tří minut. Čtyři jeho trefy dělilo pouze jedenáct minut. Pět gólových asistencí během prvního poločasu Lukáše Kunčíka, který to podpořil ještě dvěma góly ve druhé půli. Jedenáct vstřelených branek a desetigólový rozdíl, to je statistický výčet krmášového utkání. Vítězství je samozřejmě zásluhou celého týmu, hráčům děkuji za předvedený výkon. Věřím, že do posledních tří těžkých zápasů to bude pro nás potřebná vzpruha. (zdroj: fotbalskticha.cz)




Počet diváků: 110. Rozhodčí: HORÁKOVÁ Renáta - ČECHÁČEK Jan, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 10:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 22:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:13
Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 09:52

Tip: výhra domácích