1:2
(1:0)
66. D. Dub
89. R. Holub
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nešťastné podklouznutí Štěpjaka znamenalo ztrátu bodů. Vlčovice těsně podlehly Jistebníku.


Branky


16. L. Maruchnič - 66. D. Dub , 89. R. Holub
11

Sobotní odpoledne přineslo ve Vlčovicích zajímavý souboj. Lépe z něho nakonec vyšli favorité z Jistebníku, kteří po smolném momentu brankáře Štěpjaka vezou z utkání tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili do zápasu s jedním z lídrů soutěže posilněni remízou s Odrami v posledním zápase (2:2), ve které otočili nepříznivý vývoj utkání a nakonec urvali alespoň bod. To jistebničtí chtěli především odčinit domácí porážku s Palkovicemi (1:2), kdy po nadějném průběhu nakonec penaltou o všechny body přišli. Sobotní souboj tak znamenal zajímavý zážitek. Toto utkání si přímo na hřišti ve Vlčovicích nenachalo ujít 106 diváků. Proti všem předpokladům byli vlčovičtí v první půli lepším týmem. Jejich tlak dělal favoritovi velké problémy a domácí se brzy dočkali první branky. Po hezké akci se v 16. minutě prosadil Lukáš Maruchnič - 1:0. Jistebnické nečekaný vývoj utkání zaskočil a mohlo být ještě hůř. Těsně před přestávkou se ve velké šanci ocitl jeden z vlčovických útočník ale Brože nevyzrál. Do šaten se tak odešlo za jednobrankového náskoku pro domácí.

Poločasová přestáka žádné změny nepřinesla. Vlčovičtí chtěli do druhého dějství vstoupit aktivně, to se jim však nedařilo. Jistebničtí zcela přebrali otěže utkání. Svou kombinací dělali domácím velké potíže a ti se dopouštěli faulů. V 56. minutě byl sudím Svobodou žlutou kartou odměněn Adam Geryk. To ale nebylo to nejhorší, co vlčovické ve druhé půlce čekalo. V 66. minutě byl za aktivitu odměněn střelec druhé branky utkání David Dub - 1:1. Tempo utkání po druhé brance opadlo a dlouho to ve Vlčovicích vypadalo na další nečekanou dělbu bodů. Minutu před koncem základní hrací doby ale přišel zásadní zlom v utkání. Brankáři domácích Martinu Štěpjakovi míč po centr nešťastně vypadl přímo k nohám dorážejícího Robina Holub, který nabídnutou šancí nepohrdl - 1:2. Na tuto branku už vlčovičtí reagovat nedokázali a tak se museli smířit s další smolnou porážkou v sezóně. V posledních třech kolech podzimní části se Vlčovice budou chtít odpoutat od posledního Spálova anaopak se přiblížit Trojanovicím a Klimkovicím před sebou. Na Jistebník naopak čeká v příštím kolezajímavý soupeř z Jeseníku.



Ohlasy k zápasu


FC Vlčovice - Mniší
Jan Koval, trenér: Těsně před přestávkou jsme mohli dát gól na 2:0, ale šanci jsme bohužel neproměnili. Jinak ale byl první poločas z naší strany dobrý, z toho musíme vycházet. Po přestávce přebrali otěže utkání hosté a brzo byli odměněni vyrovnáním. Brankář Štěpják, kterého bych jinak zařadil mezi nejlepší hráče zápasu, poté vyrobil takový nešťastný/smolný gól, kdy tam bylo nějaké podklouznutí, vypadnutí míče a hosté dorážkou dali na 2:1. My už jsme nestihli nic a zůstali jsme bez bodu. Musím uznat, že soupeř byl ve druhé půli lepší, ale spíše mělo utkání skončit remízou. (zdroj: Kopřivnické noviny)




Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
M. Štěpják [-] - V. Balcárek [-] , D. Harabiš [-] , K. Lokaj [-] (74. D. Koleček [-] ) , P. Chytil [-] - J. Rusnyák [-] (67. M. Harabiš [-] ) , R. Balcárek [-] , J. Siwy [-] , M. Růžička [-] , L. Maruchnič [-] (86. M. Hrnčárek [-] ) - A. Geryk [-] (74. J. Hutyra [-] ) -

TJ Jistebník
M. Brož [-] - P. Štandl [-] , K. Kadlíček [-] , J. Horváth [-] - J. Rašek [-] , R. Holub [-] , A. Kropka [-] , D. Dub [-] , T. Pěchovič [-] - T. Lindovský [-] (69. T. Wojcik [-] ) , J. Tilscher [-]

Počet diváků: 106. Rozhodčí: SVOBODA Marian - DYTKO Gustav, HORÁK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 20:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 14:28

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 12:58

Tip: výhra hostů