3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj favorita soutěže s nováčkem překvapení nepřinesl


Branky


6

Hosté přijeli na hřiště v neúplné sestavě, což se nakonec ukázalo jako klíčové

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ukázali svou kvalitu

V předehrávce prvního kola soutěže jsme byli svědky zápasu mezi Ořechovem a Traplicemi. Hosté po vydařených pohárových zápasech přijeli plní sebevědomí, i když hráli s favoritem soutěže. Do první šance se po hrubé chybě hostů dostal ve 12. minutě domácí Hynčica a překonal brankáře. Ve 21. minutě se opět ke slovu dostali domácí a Durna se ukázal jako skvělý kat a soupeřovu chybu potrestal. Těsně před odchodem do šaten se trošku šťastnější střelou prezentoval domácí Trlida a překonal hostujícího gólmana.

Zápas už jen korigoval hostující Janků

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy ve zcela jiném duchu. Domácí, tak trochu spokojeni s výsledkem, obměnili sestavu. Naopak hosté již neměli co ztratit a tak vrhli veškeré síly do útoku. Několikrát se Traplicím podařilo nastřelit i brankovou konstrukci. Gólem však jejcih šance skončila až v 80. minutě. To se ke slovu dostal druhý nejlepší střelec loňské sezóny v OP Janků, který taktéž dokázal potrestat chybu v obraně domácích a alespoň korigoval výsledek zápasu na konečných 3:1 pro Ořechov. Domácí tak berou všechny tři body. Hosté se naopak budou koncentrovat na další zápas, kde doma přivítají Lhotu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Po dobrých výsledcích v poháru jsme si na favorita soutěže docela věřili. Bohužel jak jsme přijeli na hřiště, tak jsme zjistili, že se nám docela rozpadl kádr. Chybělo dost hráčů ze základní sestavy, nicméně jsme si řekli, že budeme bojovat a hrát ze zajištěné obrany. Soupeř na nás sebevědomě vletěl a po hrubé chybě mě samotného šli do vedení. První půlku nás přehrávali a měli více šancí. Druhou branku jsme jim darovali taktéž. Pak jsme ještě dostali gól do šatny. Nejsme spokojeni s prohrou, ale taky to nebyla ostuda a můžeme se z toho odnést něco do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Ořechov
S. Kuchař [-] - P. Bartošík [-] , J. Kowalík [-] (72. R. Špendlík [-] ) , P. Mazúch [-] (66. R. Petřvalský [-] ) , J. Kolařík [-] (46. J. Prachman [-] ) , D. Váňa [-] (72. M. Martykán [-] ) , T. Durna [-] , D. Hynčica [-] , A. Červinka [-] (84. L. Ošívka [-] ) , S. Malůš [-] , R. Trlida [-]

TJ Traplice
R. Kutálek [-] - D. Hejda [-] , L. Matejkovič [-] , V. Šustr [-] , T. Verbík [-] (77. Z. Bemer [-] ) , B. Krpal [-] (77. F. Talák [-] ) , V. Trávníček [-] (90. J. Gelién [-] ) , T. Kolinský [-] , M. Janků [-] , M. Mikulík [-] , T. Trávník [-]

ŽK: 86. M. Martykán .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MITÁČEK Václav - TUREČEK Tomáš, TOMAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Myslím, že to bude boj, protože po odchodu trenéra Hastíka do Koryčan to po letech bude velká změna pro Ořechovjany. Také postupující Traplice v poháru ukázaly svou kvalitu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích