0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobře hrající domácí na 3 body nedosáhli


Branky


10

Hosté opět vyhráli a stále drží první příčku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty jejich dvě branky uklidnily

Úvod zápasu patřil spíše domácím, kdy se dostali do dvou nadějných příležitostí. Tu první ale zakončili mimo a tu druhou zablokoval dobře hrající Mazúch. Až poté o sobě dali vědět i hosté. Běžela 20. minuta utkání, když si Červinka z levé strany nahrál s Kowalíkem, ten mu nezjištně patičkou vrátil míč, čímž se Červinka ocitl sám před brankářem a skóroval na přední tyč. Těsně před poločasovým hvizdem se zprava sám na Valeše řítil Trlida. Pokus o průstřel dokázal zlikvidovat bohužel pro něj jen ke Kowalíkovi, který střelou přes hlavu do opuštěné branky poslal hosty do vedení 0:2.

Ořechov ještě přidal další branku a bylo hotovo

Za zmínku ve druhém poločase stála až šance Hynčice, který hezkou střelou našel nasprintovaného Trlidu a ten tak hlavou zvýšil na 0:3. K překvapení všech však domácí pomezní zvedl praporek a rozhodčí musel pískat offside. Definitivní tečku za zápasem tak udělal v 90. minutě Hynčica, když zužitkoval hezkou přihrávku od Špendlíka a střelou pod břevno stanovil konečný účet zápasu na 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Buchlovice
René Krystýnek - trenér:

TJ Sokol Ořechov
Jiří Kowalík: Věděl jsem že nás čeká těžký zápas a to se potvrdilo Buchlovice hrály dobře bylo to nahoru dolů nám se pak podařila krásná akce kdy Adam Červinka se uvolnil na půlce pěkně si vyměnil míč s J.Kowalikem a šli jsme do vedení. Pak ale přišly horší situace, kdy nás podržel Matěj Posolda dvěma výbornými zákroky, za což jsem strašně rád, že nám pomohl.Dali jsme pak 2. gól do šatny, co nás uklidnilo a druhý poločas jsme už dohráli zkušené kdy jsme domácí už do žádné šance nepustili a přidali 3gol.



Sestavy


TJ Buchlovice
P. Valeš [-] - M. Kořínek [-] , J. Mugo [-] , J. Kořínek [-] , R. Lukeštík [-] , M. Karásek [-] (85. F. Moravčík [-] ) , Z. Tomešek [-] (67. D. Novotný [-] ) , P. Dovrtěl [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , L. Kovářík [-] (46. O. Vašek [-] )

TJ Sokol Ořechov
M. Posolda [-] - R. Trlida [-] , P. Mazúch [-] , T. Durna [-] , J. Prachman [-] (53. D. Hynčica [-] ) , P. Bartošík [-] , J. Kowalík [-] (87. R. Plevák [-] ) , D. Váňa [-] , J. Kolařík [-] (87. R. Špendlík [-] ) , A. Červinka [-] , S. Malůš [-]

Počet diváků: 170. Rozhodčí: TUREČEK Tomáš - TOMEŠEK Zdeněk (N), ANDRÝSEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra hostů

Hosté vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů