T. Lapský 65.
K. Hranáč 88. (vl.)
2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hradišti to bylo drama i přes pět branek Slovanu, nůžkami se blýskl Vojta


Branky


65. T. Lapský , 88. K. Hranáč (vl.) - 41. D. Štec , 72. M. Vojta , 76. M. Nosek
14

Slovanu to v Hradišti dlouho skřípalo ve finální fázi. Na konci prvního poločasu šli hosté do vedení, které ale po chybě brankáře ztratili. Když jim ale náskok zařídil akrobatickou trefou Vojta a v zápětí přidal pojistku Nosek, nic na jejich výhře nezměnil ani vlastní gól na úplném konci utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání by se dal nazvat jako oťukávací. Hosté se sice snažili, ale i přes slibně rozvinuté akce žádnou do té vyložené nedotáhli. Domácí se naopak spoléhali na volné přímé kopy, ze kterých ale rovněž nebyli nebezpeční. Divácí se ale přeci jenom v prvním poločase branky dočkali. Ve 41. minutě se hosté prokombinovali až ke střele Štece, která vedla ke gólu. 

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Hosté byli aktivnější ale byli to domácí, kdo skóroval. V 65. minutě si střelu Lapského srazil brankář do vlastní sítě. Vyrovnávací branka ale poměr sil nezměnila. Slovan se stále tlačil do šancí a vedení si vzal v 72. minutě zpět, když se nůžkami trefil Vojta. Na jeho velmi hezý gól pak navázal v 76. minutě brankou Nosek a hosté byli ke třem bodům blízko. To by si ale nesměi dát v 88. minutě vlastní gól Hranáč. Hosté ale zdramatizovný závěr zvládli a odvezli si od nedaleké plovárny tři body.



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: V prvním poločase jsme měli nějaké náznaky šancí, ale žádnou vyloženou. Domácí měli hodně volných přímých kopů, které jsme ale s přehledem ubránili. V závěru jsme dali po krásné kombinační akci gól. V druhém poločase jsme začali aktivně, bohužel domácí po ojedinělé střele, která letěla asi 10 minut vyrovnali (gólman si srazil střelu do brány). Poté jsme měli spoustu šancí a zaslouženě vedli o dvě branky. Musím zejména vyzdvihnout druhý gól, který dal Marek Vojta parádními nůžkami. Dlouho jsem neviděl takto pěkný gól v těchto soutěžích. V závěru, kdy jsme měli utkání kontrolovat jsme si dali vlastní gól v situaci, kdy nebyl jediný hráč domácích v pokutovém území a konec zápasu jsme ještě zdramatizovali. Naštěstí jsme výsledek udrželi a i přesto, že jsme vsítili 5 branek, bereme vítězství 2:3 pro nás.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - M. Beránek [-] , H. Vladimír [-] , O. Pytlík [-] (82. J. Kačena [-] ) , T. Lapský [-] - J. Soukup [-] (76. [-] ) , M. Furár [-] , P. Henrich [-] (60. J. Rucký [-] ) , T. Beránek [-] - N. Bilunyk [-] , V. Krušina [-] -

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
J. Kabourek [-] - D. Štec [-] (46. M. Vričan [-] ) , M. Nosek [-] , J. Tomášek [-] (80. P. Leitl [-] ) , L. Mareška [-] (84. R. Shevchuk [-] ) , T. Červeňák [-] , M. Vojta [-] , P. Nožička [-] , J. Zýka [-] (46. F. Šmůla [-] ) , K. Hranáč [-] , J. Komínek [-] (55. O. Ladislav [-] )

ŽK: 28. J. Komínek , 67. T. Červeňák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - HODINA Radek, HARAZIM Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: výhra hostů

Z toho, co jsem měl možnost vidět, bych vsadil na výhru Slovanu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích