2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka první úřední domácí utkání nezvládla, když na umělé trávě podlehla Smíchovu


Branky


14

Košutka se poprvé, alespoň na papíře představila doma. Na umělé trávě ve Skvrňanech se hrál v první půli útočný fotbal, který skončil remízou. Vstupem a gólem z první minuty druhého poločasu ale Smíchov rozhodl o třech, pro zachranářské boje, důležitých bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství zápasu hraného na umělé trávě ve Skvrňanech patřilo hostujícímu týmu. Už v 9. minutě zařídil vedení Smíchovu Knapp. Ve 26. minutě pak hosté vstřelili druhý gól. Duspiva poslal ze standardní situace padající list, který skončil až v brance domácích. Košutka se ale nevzdala a Smíchovu příjemné vedení rychle vzala. V 36. minutě se trefil Kučera a o dvě minuty poté stál na konci akce, která znamenala vyrovnání znovu Kučera.

Košutka si určitě myslela po vydařeném konci prvního poločasu na vyrovnání, ale opak byl pravdou. Hned v první minutě druhého poločasu totiž měli hosté výhodu trestného kopu. K němu se postavila opět posila z prvního týmu Knapp a svou střelou, která ve vzduchu měnila směr překonal brankáře domácích. Na rozdíl od prvního poločasu si ale tentokrát hosté svoje vedení svědomitě hlídali a hra se tak odehrávala halvně mezi šestnáctkami obou celků. Při marném snažení Košutky alespoň o vyrovnání ještě uviděl červenou po druhé žluté kartě v 90. minutě Pečenka.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Ráno v den zápasu nás bylo asi jen 8. A protože zoufalá situace si žádá zoufalé řešení, tak jsme museli povolat hráče z Áčka, kteří měli hlavní úkol se nezranit. Rozhodně ale takhle do budoucna fungovat nechceme! K zápasu. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, tvořili hru a vytvořili si několik šancí. Po krásně výhodě od rozhodčího otevřel skóre Knappy. Ve 26. minutě jsme rozehráli standardku a já tam vyslal padající lístek. Když už se k němu rozhodnu, tak není žádný brankář na světě, který by měl šanci to chytit. Pak jsme usnuli a nabídli soupeři dvě šance, kterými srovnal stav. Druhou půli odstartoval znovu Knappy. Z přímáku vyslal projektil, který změnil během letu asi 5x svůj směr. Pak už to byl zápas mezi vápny, bez šancí. Cenné 3 body, na který ale musíme navázat a odlepit se ze dna.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - P. Macht [-] , J. Pečenka [-] , V. Kučera [-] , V. Sirotek [-] (46. D. Adam [-] ) , Z. Zelenka [-] , P. Sobotka [-] (72. M. Trnka [-] ) , J. Chaloupka [-] , F. Bloch [-] , F. Koubek [-] , T. Ivankiv [-]


ŽK: 31. J. Pečenka , 63. T. Ivankiv . ČK: 90. J. Pečenka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUŠEK Tomáš - KRÁL Tomáš, FREMUND Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: remíza

Když se sejdeme, máme šanci uspět. Bod bychom brali.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích