0:2
(0:1)
16. J. Holík (p.)
64. M. Čupalka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapid udržel kontakt s čelem, proti srdnatě bojujícímu Unionu to ale neměl lehké


Branky


16. J. Holík (p.) , 64. M. Čupalka
17

Rapid veděl, že potřebuje pro udržení kontaktu s prvním místem naplno bodovat na Unionu. To se hostům povedlo, i když domácí nedali svou kůži hlavně ve druhém poločase lacino. Branky dvou nejlepších střelců Rapidu ale znamenaly v ten den klíčový rozdíl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas na Unionu měl podle papírových předpokladů jasného favorita v podobě hostujícího Rapidu. A byly to právě hosté, kdo měl v prvním poločase navrch. Z vypracovaných možností se ale trefili až po nařízeném pokutovém kopu, který v 16. minutě proměnil útočník Holík. Ve zbytku poločasu se obraz hry nezměnil, ale hosté další branku nepřidali. A jelikož domácí v prvním dějství příliš nebezpeční nebyli, zůstal výsledek před druhým poločasem otevřený pro obě strany.

Do druhého poločasu domácí neměli co ztratit. Hra se vyrovnala a dopředu byly aktivní oba týmy. Největší nebezpečí představovali závary před oběma brankami. Union se ale srovnání nedočkal, naopak se ještě více přiblížili vytouženým třem bodům hosté. Po dvaceti minutách hry se v 64. minutě se prosadil i druhý nejlepší střelec hostů v ročníku Čupalka, který zakončil svou akci lobem na zadní tyč přes domácího brankáře. Jelikož už žádná jiná příležitost v brance neskončila, odvezli si hosté těsné vítězství. Ani domácí se však nemají za co stydět, protože hlavně ve druhé pětačtyřicetiminutovce hostům místy svou bojovností zatápěli.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: Přestože jsme prohráli, nebyl to od nás špatný výkon. Rapid patří k nejlepším týmům soutěže a řada jeho hráčů pravidelně nastupuje o tři soutěže výš, přesto jsme si hlavně ve druhém poločase vypracovali šance a mohli jsme zápas ještě zdramatizovat. Prohráli jsme zaslouženě, ale se ctí.

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: První půle byla s naší územní převahou a několika zajímavými šancemi, které jsme ale ze hry neproměňovali. Tak jedinou brankou byl v prvním poločase pouze proměněný pokutový kop Honzou Holíkem. Druhá půle byla už naprosto vyrovnaná s několika příležitostmi a závary na obou stranách. Ujal se ale nakonec jen pěkný lob našeho kapitána Míry Čupalky. Domácí musím ocenit, jejich tým poskládaný z několika velkých, důrazných, ale i rychlých a šikovných fotbalistů určitě nepatří do spodních pater tabulky.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - J. Čermák [-] (72. O. Cajthaml [-] ) , T. Karban [-] (68. P. Chudý [-] ) , L. Stach [-] , J. Pachner [-] (46. Y. Mokhtari [-] ) , L. Holka [-] (46. M. Bedenko [-] ) , V. Dziadus [-] , M. Hořánek [-] , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , P. Kalaš [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Novák [-] (78. V. Sidoran [-] ) , J. Ledvina [-] (46. T. Křen [-] ) , J. Řežáb [-] (46. M. Klimeš [-] ) , D. Pešek [-] , M. Kořenek [-] , J. Holík [-] (72. M. Lepič [-] ) , M. Votava [-] , M. Čupalka [-] , J. Harmady [-] , P. Nový [-]

ŽK: 55. P. Kutný - 23. J. Ledvina , 49. J. Harmady .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kostelník Lumír - ERET Tomáš, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 08:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 21:43

Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnané utkání, záleží jen na nás jak k zápasu přistoupíme.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 13:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 13:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 18:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 12:29

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 11:41
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů