0:1
(0:0)
88. P. Vacek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pro Litice konec podzimu jako z pohádky, výhru nad Unionem trefil v 88. minutě z uctivé vzdálenosti Vacek


Branky


88. P. Vacek
13

Velká obezřetnost byla vidět v zápase sousedů z dolních koutů tabulky. Špatné počasí a těžký terén znemožnili pěknou podívanou. Na onen hezký fotbalový moment se čekalo až do závěru, když se z dálky trefil hostující Vacek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sychravé listopadové počasí, které v sobotu v Plzni panovalo, nasvědčovalo tomu, že mnohdy moc fotbalové krásy na některých fotbalových stadionech k vidění nebude. A byl to právě i případ toho na Unionu. První poločas byl ve znamení velkého množství soubojů, kdy oba týmy nechtěli na mokrém terénu udělat chybu. K vidění tak nebylo příliš možností, které by zaváněly brankou. K té měli asi přeci jen blíže hosté, ale svou akci gólem nezakončili. První poločas tak skončil tak, jak začal, tedy bezbrankovou remízou. 

Postupem času bylo jasné, že utkání bude o jednom střeleckém úspěchu. Boj o střed hřiště stále pokračoval a vznikly z něj i zajimávé situace. Nejprve střílel z dálky Fořt. S jeho pokusem si ale domácí brankář věděl rady. Na domácí straně Union zlobil hlavně po standardních situacích, ze kterých měli právě ke gólu nejblíže. Jinak i díky absenci největší útočné hrozby Stacha, přílíš hostující obranu nezlobili. Když už to vypadalo na nejspíše spravedlivou dělbu bodů před následnou dokopnou, dostal se v 88. minutě k míči Vacek a střelou z úctivé vzdálenosti zaskočil Haaseho. Hostující kapitán tak rozhodl souboj tabulkových sousedů a rozhdoně zpříjemnil Liticím závěrečnou dokopnou. Union bude muset napravovat nepovedený podzim na jaře.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: Nebyl to moc pohledný zápas, spíš jen souboje a minimum šancí. Na každé straně byla snad jen jedna, která by se dala označit za gólovou. Bezgólová remíza by byla spravedlivá, bohužel těsně před koncem rozhodli hosté střelou z dálky.

TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Utkání se hrálo na těžkém terénu. První poločas patřil nám, když jsme měli několik slibných šancí, bohužel žádná gólem neskončila. Ve druhém poločase to byl boj mezi šestnáctkami, když Fořtovo střelu z 25m vyrazil skvěle domácí gólman. Domácí hrozili ze standardních situací, ale vše jsme ubránili a tři minuty před koncem jsem se trefil z poloviny hřiště a my si tak odvezli krásné tři body domů a večer to krásně zakončili na společné závěrečné.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - T. Karban [-] (46. Y. Mokhtari [-] ) , J. Čermák [-] (72. D. Kryvorot [-] ) , V. Dziadus [-] , J. Pachner [-] (72. L. Holka [-] ) , M. Hořánek [-] , M. Bedenko [-] (46. O. Cajthaml [-] ) , P. Kalaš [-] (46. R. Červeňák [-] ) , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , R. Červeňák [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] (92. J. Beneš [-] ) , A. Radvanovský [-] (78. D. Blovský [-] ) , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , L. Fořt [-] , O. Boháček [-] (78. V. Liška [-] ) , J. Kanta [-] , M. Forman [-] (59. J. Horn [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 38. M. Bedenko , 44. J. Čermák , 50. R. Červeňák , 78. O. Cajthaml , 85. Y. Mokhtari , 86. P. Kutný - 76. L. Fořt , 92. J. Horn .
Hráči zápasu: P. Vacek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: MAREŠ Martin - KRÁL Tomáš, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 15:07

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:44

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra hostů

Druhou půlku sezony hrajeme dobře. Doufám, že to potvrdíme i v sobotu a odvezeme body k nám.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů