Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2023 16:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejvyšší výhru podzimní části má na svědomí Lhota, Chotíkov deklasovala 13 góly


13

Lhota se na závěr podzimu bavila. Na umělé trávě ve Vejprnicích si pozvala soupeře z Chotíkova, kterého deklasovala třinácti góly, ze kterých čtyři vstřelili jak Šindelka, tak Eliášek. Domácí tak přezimují díky ztrátě Rapidu se čtyřbodovým náskoskem, Chotíkov má naopak o čem přemýšlet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dopoledním utkání nejblížšího pronásledovatele bylo jasné, že se Lhota stane půlmistrem i v případě porážky v domácím utkání hraném na umělé trávě ve Vejprnicích. Že se tato skutečnost nestane, bylo jasné už po odehraných pěti minutách. Domácí totiž na svého soka nastoupili ve velkém stylu. Po brankách Eliáška ve 4. a Šindelky v 5. minutě vedli domácí rychle o dvě branky. To ale asi nikdo nečekal, co se ještě ve zbytku utkání stane. Domácí byli k nezastavení a hosté vůbec nestíhali. Další dva slepené góly vstřelili v 16. minutě Langer a v 18. minutě Eliášek. Hosté pak zvládli dokonce inkasovat dvakrát během jediné minuty. V 28. minutě se o to postarali přesně mířící Marek Paul s Eliáškem. Do konce poločasu přidal sedmou a svou čtvrtou branku v 36. minutě Eliášek a demolici hostů v prvním poločase dokončil ve 40. minutě Bečaver. Lhota svého soupeře pouštěla během úvodního dějství přes polovinu hřiště výjimečně, nejčastěi při rozehrání ve středovém kruhu.

Neběhla ani minuta druhého poločasu a Lhota pokračovala v krasojízdě, když přesně zakončil Šindelka. V 52. minutě se poprvé v ten den zapsal do listiny střelců i Adlt, jehož branka znamenala pokoření desetigólové hranice. Domácí pak trochu polevili a na další branku čekali do 69. minuty. Hattrick v tu chvíli zkompletoval Šindelka, který se trefil v 72. minutě dokonce počtvrté. Ani hosté nakonec z Vejprnic neodjížděli s prázdnou. V 82. minutě zaznamenal čestný úspěch Dalakov. Poslední slovo ale měli přeci jen domácí po proměněné penaltě Zdeňka Paula v 89. minutě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Z naší strany jednoznačně nejlepší poločas z podzimu, který mohl skončit klidně 14:0. Hlavním důvodem asi byla sestava a rozpoložení Chotíkova, který byl jen hodně výjimečně na naší polovině hřiště. Ve druhé půlce došlo k mírnému snížení tempa, ale i tak jsme byli výrazně lepším týmem, což poznáte i na výsledku. Menší kaňkou je ten inkasovaný gól na konci zápasu, který naštěstí nic neřešil. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, trenérovi, vedoucí Evičce a vedení klubu za parádní podzim.




Sestavy


TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] (46. D. Kovalevskyi [-] ) - J. Brož [-] , M. Kotrch [-] , M. Šindelka [-] , V. Sulek [-] (46. J. Adlt [-] ) , L. Výškrabka [-] (46. M. Cink [-] ) , J. Eliášek [-] (46. Z. Paul [-] ) , J. Langer [-] (46. M. Čoupek [-] ) , T. Diviš [-] , M. Bečaver [-] , M. Paul [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - O. Würtherle [-] (46. A. Cirok [-] ) , P. Oulík [-] , M. Hauer [-] (60. M. Vyskoč [-] ) , C. Dalakov [-] , D. Kestler [-] , J. Pechler [-] , Š. Kolesa [-] , D. Soukup [-] , V. Šubrt [-] , R. Vomáčka [-]

ŽK: 88. M. Vyskoč .
Hráči zápasu: J. Brož , J. Eliášek , M. Šindelka .
Počet diváků: 8. Rozhodčí: Pena Miroslav - JEŽEK Petr, KRÁL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 15:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:44

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra domácích

Tady volím opět jasnou jedničku. Hosté budou bez šance, Lhota jde za postupem do kraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích