2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodnuly dvě branky v první půli, poté snížení Chroustovic doplnilo vyloučení Filipa Šotoly


Branky


7

Kameničky si v prvním kole poradily s Vítanovem 3:1, což bylo zasloužené vítězství. Také Chroustovice vyhrály 3:1, ale jednoduché to vůbec neměly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta Martina Adámka dala naději Chroustovicím

Domácí šli do utkání v lepší pozici. Jejich srdnatý a bojovný výkon dominoval zejména ve středu pole, a tak se hosté dostávali do pramála útočných situací. Tlak domácích dlouho nevedl ke vstřelené brance. Tu zaznamenal až ve 21. minutě utkání domácí Martin Adámek, který využil vráceného centrovaného balónu, jenž uklidil z bezprostřední blízkosti do odkryté brány, 1:0. Ofenzivně bezzubé Chroustovice se navíc dopouštěly nepochopitelných chyb při jednoduchých krátkých přihrávkách. Z těchto hrubek pramenilo i několik brejkových situací. Do 41. minuty zůstavaly neproměněny, dokud na sebe nevzal tíhu okamžiku Vodička, který vstřelil branku na 2:0. Gólem do šatny však trápení hostí neskončilo. V nastaveném čase první poloviny fauloval domácí Daniel Šotola ve vlastním pokutovém území a následoval tak pokutový kop. K němu se postavil střelec první branky Martin Adámek. Ten nabídnutou šancí pohrdnul a jeho laxní kop vychytal hostující brankář Pospíšil, který tak udržel šance Chroustovic do druhého poločasu.

Filip Šotola šel pod sprchy díky červené kartě, a tak Chroustovice ani v deseti nevyrovnaly

Jako noc a den, takový byl obrat v herním projevu obou týmů ve druhém poločase. Hosté se hned po šesti minutách druhé půli dostali na rozdíl jedné branky zásluhou Daňka, který svůj dalekonosný přízemní projektil poslal na vzdálenější tyč Hlouškovi branky. Domácí ztratili dominanci ve středu hřiště a Chroustovice toho plnými doušky využívaly. Jejich pokusy však zůstaly bez odměny. Nervozita ke konci utkání rostla čím dál víc a hlavní rozhodčí se snažil udržet utkání pomocí žlutých karet, které mnohdy nekorespondovaly s jeho nastaveným metrem z úvodu utkání. Nezůstalo však jen u žlucení. V 76. minutě předvedl zákrok za hranicí pravidel Filip Šotola, který zastavil prchajícího Rysa. Jelikož už jeden žlutý kartónek viděl, tak po druhém šel navštívit sprchy o něco dříve. I přes početní nevýhodu mohly Chroustovice srovnat skóre, jenže Hloušek svůj tým podržel. Kameničky zůstavají tak stoprocentní a berou další cenné tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Brankář: Jsme rádi za dvě branky v prvním poločase, které zajistily další tři body do tabulky. Sešly se dva tvrdě hrající týmy a my jsme rádi, že jsme to zrovna my, kdo vyhrál.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Nevím co pořádně říct. Dopouštěli jsme se fatálních chyb v rozehrávce, za což nás soupeř potrestal. Ve druhém poločase jsme sahali po bodu, ale ztroskotali jsme na nízké produktivitě.



Sestavy


FK Kameničky
Z. Hloušek [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] (73. P. Adámek [-] ) , M. Adámek [-] , T. Rybička [-] , L. Vodička [-] (87. T. Bureš [-] ) , T. Rys [-] , J. Nekvinda [-] , J. Sadílek [-] , M. Hromádko [-] , M. Bureš [-]

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - T. Daněk [-] , J. Pertlík [-] (46. D. Dostál [-] ) , D. Šotola [-] , J. Dvořák [-] , J. Koreček [-] , J. Pekárek [-] , F. Šotola [-] , J. Rejman [-] , D. Besperát [-] , J. Brychnáč [-]

ŽK: 57. M. Adámek , 83. T. Rys , 84. J. Nekvinda - 46. T. Daněk , 57. F. Šotola , 57. T. Pospíšil , 68. J. Rejman . ČK: 76. F. Šotola .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šeps Martin - HORÁK Milan, TÉGL Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Nečekané se stane realitou.

Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Bude to tvrdý zápas plných emocí, ale Chroustovice si jedou pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza