2:1
(1:1)
21. J. Marek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd otočil zápas s Novými Syrovicemi


Branky


18

Ve fotbalovém zápase mezi týmy Hrotovice a Stařeč se tým Hrotovice radoval z vítězství s konečným výsledkem 3:1. Hrotovice předvedly skvělý výkon a zaslouženě si odnesly tři body, zatímco Stařeč musí zápas zanalyzovat a doufat ve zlepšení své hry pro další utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Hráče obou týmů opět čekalo velmi náročné utkání, neboť i tentokrát panovalo velmi teplé letní počasí. Domácí chtěli odčinit zaváhání z minulého zápasu v Chlístově, kde se jim nepodařilo naplno bodovat. Zápas začal trochu v pozvolném tempu. Spíše převládala bojovnost než přesnost hry. Hosté se dostali do zakončení dříve a měli většinu odražených míčů, a tím se dostávali do možného zakončení. Jednu takovou chybu využili ve 21. minutě zásluhou J. Marka a hosté šli do vedení 0:1. Domácí se snažili ihned odpovědět, ale svoji šanci nevyužili. Jejich snažení nakonec bylo korunováno ve 32. minutě, kdy nejlepší domácí kanonýr Š. Čermák vyrovnal na 1:1. Do konce poločasu se již žádný tým gólově neprosadil, a tak šli oba týmy za stavu 1:1 do kabin.    

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhý poločas domácí začali lépe a aktivněji. Vytvořili si několik dobrých šancí, ale nevedlo to ke změně skóre. Hosté se po určitém herním útlumu zvedli a několikrát potrápili zadní řady domácí obrany. Domácí měli také možnost ke skórování zásluhou Miroslava Řezáče, ale ten se po pěkné akci bohužel střelecky neprosadil. K radosti domácích přišla 78. minuta, kdy nekompromisně zakončil a přesně zacílil opět Š. Čermák. V závěru byla snaha hostí o závěrečný tlak, ale domácím se podařilo těsné vítězství udržet. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: I v tomto zápase jsme spíš bojovali, než si fotbal užili. Zdá se mi, že hledáme svoji tvář. Je to také tím, že máme několik marodů a naše sestava se stále obměňuje, a někteří hráči musí hrát na jiných postech, než jsou zvyklí. Tři body jsou pro nás velmi cenné, vždyť s týmem Nových Syrovic nejsou zápasy jednoduché. Soupeři přeji hodně úspěchů a fotbalové štěstí.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , T. Vávra [-] (86. V. Štaffa [-] ) , R. Durda [-] (57. M. Řezáč [-] ) , A. Bartes [-] , J. Homolka [-] , M. Ošmera [-] , Š. Čermák [-] , M. Čermák [-] , P. Ciprys [-] , A. Svoboda [-] (69. T. Sigmund [-] )

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Marek [-] (70. M. Sosnar [-] ) , M. Havelka [-] , D. Růžička [-] (74. D. Janoušek [-] ) , J. Dubský [-] (84. M. Dubský [-] ) , J. Vlček [-] , M. Procházka [-] , J. Pojezný [-] , R. Janoušek [-] , J. Houserek [-] , J. Železný [-]

ŽK: 43. M. Procházka , 72. J. Dubský , 85. M. Sosnar .
Hráči zápasu: Š. Čermák - M. Procházka .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít napravit zaváhání z Chlístova. A v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza