Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 14:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová dále válcuje, tentokrát to schytalo Velké Meziříči


Branky


15

V 9. kole doma přivítalo Velké Meziříčí c tým Bobrové. Pro domácí určitě velmi těžjý zápas, protože hráli s vedoucím týmem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ještě dokázali držet krok

První poločas nebyl určitě dominantní od hostů, jak by si určitě Bobrová představovala. V prvním poločase totiž céčko Meziříčí se Bobrové celkově dokázalo vyrovnat, možná byli domácí i o chlup lepší. Přesto Bobrová dokázala na konci prvního poločasu skórovat. Martin Malý poslal hosty do vedení a i díky němu mohli hosté do kabin odcházet spokojenější.

Bobrová se rozjela, domácí pouze čestný gól

Jestliže Bobrová nebyla tak výrazná v prvním poločase, tak v tom druhém to byli jednoznačně hosté, kdo diktoval tempo hry. V 57. minutě Ivo Roháček zvýšil na 2:0. V 63. minutě se trefil Lukáš Muller. Poté se dočkali domácí snížení, když Tomáše Fleka překonal Tomáš Kuřátko v 69. minutě. Domácí tak dostali určitou naději, ještě něco vybojovat, ale Tomáš Hrbek v 76. minutě definitivně ukončil všechny domácí naděje. Z hostující strany se ještě dvakrát dokázal prosadit Jiří Svoboda v 81. a 89. minutě. Bobrová tak porazila c-tým Velkého Meziříčí jednoznačně 6:1 a připisuje si další výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Eduard Smejkal - hráč: Hosté z Bobrové vyhráli zcela zaslouženě hlavně za druhý poločas. První poločas byl vyrovnaný, možná jsme měli i více ze hry. Jenže ke konci 1. poločasu a hned na začátku 2. poločasu dostali gól a bylo rozhodnuto. Bobrová byla nejkvalitnější soupeř, proti kterému jsme zatím hráli. Soutěž vedou zaslouženě. hráč utkání: Ondřej Šlapal




Sestavy


FC Velké Meziříčí C
D. Kameník [-] - L. Smejkal [-] , O. Šlapal [-] , J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] , T. Kuřátko [-] (81. T. Šlitr [-] ) , E. Smejkal [-] , D. Polák [-] (63. S. Vlach [-] ) , L. Smejkal [-] , F. Musil [-] , J. Šimáček [-] (63. D. Šlapal [-] )

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - I. Roháček [-] (77. J. Dostál [-] ) , J. Svoboda [-] , P. Dočekal [-] , V. Křepela [-] , M. Malý [-] , T. Hrbek [-] (85. J. Ptáček [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , L. Muller [-] , L. Křepela [-]

ŽK: 17. O. Šlapal , 32. J. Šimáček , 47. E. Smejkal , 67. D. Šlapal - 57. P. Dočekal , 62. M. Malý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - DOSTÁL Petr, BOUČEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů