Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava si na úvod sezony zastřílela


Branky


3

Zápas nabídl spoustu branek. Fotbalovosti bránil špatně připravený trávník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali lépe, domácí ztrátu dohnali

Do utkání vstoupili lépe hosté z Věřňovic, kteří udávali tempo hry a dostávali soupeře pod tlak. Skóre zápasu otevřel v sedmé minutě z přímého kopu hostující Martin Čopík, kdy byl jeho pokus tečován do protipohybu brankáře. O deset minut později se radoval opět Čopík, který na levé straně sebral obránci míč a utekl sám na brankáře, jehož překonal střelou k tyči. Tlak Věřňovic ale postupně upadal a domácí se dostávali zpět do hry. Ve 43. minutě nákop Doubravy propadl za obranu a domácí tak zásluhou Ciny snížili. O chvíli později se aut hostů odrazil k domácímu Petru Bambuchovi, a ten nádhernou střelou šajtlí vymetl pavučiny v levém horním rohu. Tahle nádherná střela bylo to poslední, co jsme mohli v první půli vidět, do šaten se tak šlo za remízového stavu.

Obrat Doubravy dokonán

Druhý poločas začal vyrovnaně, ani jeden z týmů se nedostal do větší převahy. I tak se ale domácí dostali do vedení, kdy se ve skrumáži ve vápně nejlépe zorientoval Tobola a otočil skóre zápasu. Na tuhle branku se hostům ještě podařlo rychle zareagovat, kdy už za pět minut srovnal po centru Böhma z pravé strany hlavičkou k tyči Makovec. Zanedlouho měl šanci na hattrick Čopík, který se ocitl sám před brankářem, jenže situaci nevyřešil dobře. Hosté museli zahozené šance litovat, protože k propadnutému míčí se opět dostal Tobola a zavěsil. Z podobné situace zvyšloval Lipták už na 5:3. V 87. miutě se opět ukázal Tobola, který tak završil hattrick a uzavřel na konečných 6:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Erik Wybraniec: „Zápas byl poměrně vyrovnaný, ale zkušenosti vyzněli pro domácí, plus znalost svého terénu. My jsme odpadli i fyzicky a taky nesehraností a nezkušeností týmu"



Sestavy


Baník OKD Doubrava
D. Bos [-] (46. M. Frolík [-] ) - M. Balážik [-] , A. Kvapil [-] , M. Lipták [-] , L. Homolík [-] (25. [-] ) , K. Antal [-] , V. Gajda [-] , D. Ženíšek [-] (67. M. Kučera [-] ) , P. Cina [-] , P. Bambuch [-] , R. Hogh [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
D. Kula [-] - D. Böhm [-] , T. Lukša [-] , J. Ondruš [-] , M. Čopík [-] , T. Kantor [-] (71. ) , E. Vybraniec [-] (86. ) , P. Parčí [-] , M. Ševčík [-] (71. R. Konečný [-] ) , A. Makovec [-] , Š. Kupka [-] (62. J. Tokár [-] )

ŽK: 15. M. Balážik - 25. T. Lukša .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NEMEC Jozef - KIŠKA Ondřej, KUHN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích