4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

19.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvěle chytající Bos zabránil debaklu


Branky


32. K. Bélai , 56. R. Červený , 83. P. Gír , 87. P. Gír
6

Louky soupeře tlačily od začátku do konce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mohlo to být o víc

Domácí s pozměněnou sestavou se zpočátku "hledali", a toho mohla Doubrava využít, po čtvrthodině hry asi ze 30 metrů vypálil Hogh, ale brankář Němeček si s jeho pokusem snadno poradil. Pak se ale domácí rozjeli, a už je nikdo nezastavil. Ve 32. minutě se z gólu radoval K. Bélai, kterému po zblokované střele nahrál Koschny.  O chvíli později už to mohlo být o dva, Heinisch utíkal sám na brankáře Bose, jenže zakončení nezvládl. Další šanci měl D. Bélai, jeho střela zpoza vápna však trefila horní tyč. V poslední minutě poločasu se sám před brankářem ocitl Konderla, ale netrefil ani bránu.

Domácí přidávali branky

Druhý poločas byl až na jednu nebezpečnou akci hostů opět v režii Louk. V 56. minutě si Červený povodil hostujícího obránce, navedl míč do vápna a zakončil tvrdou ranou pod břevno - 2:0. Na další branku se Louky natrápily, jejich problémem byl hlavně fantasticky chytající Bos, a jednou zvonila tyč. V poslední desetiminutovce se však domácím podařilo navýšit náskok, dvakrát se prosadil Gír. Nejprve si našel odražený míč a překonal tentokrát už bezmocného Bose, druhý gól mu po skvělé individuální akci přichystal K. Bélai. Utkání tak skončilo výsledkem 4:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Louky
Trenér: "Po ospalém a nervózním prvním poločase, kde jsme spálili 2 jasné tutovky, jsme sice vyhrávali 1:0, ale hra měla daleko k ideálu. Do druhého poločasu jsme poslali Červeného, aby hru oživil a to se povedlo. V druhé půli jsme byli jasně lepší. Obrana fungovala výborně a pustila Doubravu pouze do jedné šance. Potěšili mě střídající hráči, oživili hru a přidali branky."




Sestavy


TJ Lokomotiva Louky
P. Němeček [-] - J. Mráček [-] (67. P. Gír [-] ) , J. Mitura [-] , P. Hanák [-] , D. Pawlas [-] , P. Hekele [-] - M. Koschny [-] , K. Bélai [-] , D. Bélai [-] - R. Heinisch [-] (46. R. Červený [-] ) , M. Konderla [-] (75. J. Bizoň [-] )

Baník OKD Doubrava
D. Bos [-] - D. Ženíšek [-] (80. K. Mareš [-] ) , R. Konesz [-] , R. Hogh [-] , M. Lipták [-] , P. Cina [-] , P. Bambuch [-] , P. Hanzel [-] (74. D. Pietrasz [-] ) , M. Fober [-] (46. T. Uherek [-] ) , K. Antal [-] , M. Kučera [-]

Počet diváků: 101. Rozhodčí: KRAMNÝ Rostislav - JONSZTA David, MBAYE Issa.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích