V. Ryba 26. (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 15:00

3.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól z ofsajdu a tři červené, zápas plný kontroverze skončil remízou.


Branky


26. V. Ryba (p.) - 66. Š. Krygiel
3

V pořádném vedru přivítala Lokomotiva na svém hříšti rezervu Horní Suché. I přes velké množství šancí moc branek k vidění nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí, jen jeden gól...

I přes nepřízeň počasí zápas začal ve slušném tempu, domácí vlétli na svého soupeře, a už ve druhé minutě se mohli posunout do vedení. Ryba centrem našel K. Bélaie, ten ale trefil jediného hráče stojícího před ním. Za minutu byl dle všeho ve vápně faulován domácí Blaho, jenže rozhodčí zřejmě situaci přehlédl. Hostům se tedy počáteční tlak podařilo přečkat a sami se mohli ujmout vedení, díký krásnému pasu za obranu se Galík ocitl v souboji 1v1 proti brankáři Němečkovi, ten ale skvělým zákrokem podržel svůj tým. Za chvíli mohli zahozené šance litovat, pro jejich štěstí ale Blaho pálil pouze do břevna. Ve 23. minutě se už domácí fanoušci dočkali, Blaho byl znova faulován v šestnátce, a tentokrát už rozhodčí do píšťalky zapískal. Penaltu na sebe vzal Ryba a s přehledem ji proměnil. Vedoucí gól domácí jakoby uspal, hosté se tak vrátili zpět do hry. Pět minut po prvním golu ztratil Pawlas míč a nabídl tak útočníkovi Horní Suché druhou šanci, ta ale zůstala znova nevyužita. Do konce poločasu byla k vidění pouze hluchá pasáž, krom jedné střely z boku se nic zajímavého nestalo.

Kontroverzní druhý poločas, gól z ofsajdu a 3 červené

Vstup do druhé půle byl od obou týmů poněkud vlažný, prvních deset minut jsme šanci neviděli. Poté se na levé straně uvolnil Ryba a odcentroval do vápna, tam si míč našel K. Bélai, z ideální pozice ovšem trefil jen brankáře Zagóru. Domácí pokračovali v zahazování šancí, o několik chvil později se po pěkné kombinaci po autovém vhazování dostal k obrovské příležitosti Piecha, jeho slabá střela bohužel pro domácí gólové parametry neměla. V 66. se znova po pohledné kombinaci i s autovým vhazováním propracovali domácí k šanci, tentokrát zase K. Bélaie skvělým zákrokem vychytal Zagóra. Velmi sporná situace nastala o minutu později, kdy obrana domácích po evidentním ofsajdu, který signalizoval i pomézní, přestala hrát, hlavní sudí ale signalizovaný ofsajd nebral v úvahu, a tak dorostenec Krygiel přeloboval brankáře a srovnal na 1:1. Tímhle zápas začal budit emoce, a když trenér domácích po neodpískanám tvrdém faulu neudržel nervy na uzdě, uviděl červenou kartu. Situace se vyhrotila více ještě o chvíli později, do potyčky mezi K. Bélaiem a Galíkem vtrhl Mráček, a po velmi ostré výměně názorů se oba ze hřiště poroučeli s červenou. Hráči se na fotbal moc nesoustředili, a tak už branka nepadla. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Louky
Trenér Bizoň: „Zápas skončil spravedlivou remízou, mrzí naše nevyužité šance a zranění. Hrálo se v úmorném vedru a je nutno říct, že to mohlo skončit jakýmkoliv výsledkem klidně 4:4. Dneska musím pochválit našeho brankáře Patrika Němečka a samozřejme fanoušky, kteří nám doma připravili skvělou kulisu.

Sportovní klub Horní Suchá
Trenér Tomáš Konesz: „Uhráli jsme bod na hřišti jednoho z favoritů soutěže, takže převládá spokojenost. Škoda neproměněných jasných šancí, Kuba Galik šel 3x sám na brankáře, ale bohužel neproměnil. Vyšlo nám střídání a vyrovnávací branku vstřelil dorostenec Krygiel, za což jsem moc rád. Bod bereme a od úterý se budeme připravovat na Rychvald."



Sestavy


TJ Lokomotiva Louky
P. Němeček [-] - D. Pawlas [-] (34. P. Hanák [-] ) , J. Mitura [-] (51. M. Konderla [-] ) , J. Mráček [-] - D. Bélai [-] , V. Ryba [-] , K. Bélai [-] (84. M. Petřkovský [-] ) , P. Gír [-] , P. Hekele [-] (84. M. Glac [-] ) - D. Blaho [-] (84. R. Červený [-] ) , D. Piecha [-] -

Sportovní klub Horní Suchá
M. Zagóra [-] - P. Čermák [-] , R. Kolder [-] , M. Rybár [-] (46. J. Pizúr [-] ) - S. Szelong [-] , M. Tyrlik [-] , J. Chromík [-] (63. Š. Krygiel [-] ) , F. Kulich [-] , Š. Galík [-] - D. Orlický [-] (46. J. Mironidis [-] ) , J. Galík [-] (88. D. Zelinka [-] ) -

ŽK: 32. P. Gír - 66. M. Tyrlik , 90. J. Galík . ČK: 73. J. Mráček - 73. Š. Galík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DABROWSKI Artur - BOHÁČ Petra, KUHN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej König

Expert: Bogdan Stojmenovič
Tip experta: výhra domácích

Lokomotiva v minulém kole jasně přehrála Havířov, Suchá se štěstím vyhrála. Proto víc věřím Loukám.

Tip: výhra domácích