1:2
(1:2)
28. V. Ryba
31. V. Ryba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva na Slovanu udržela těsný náskok. Hrát musel i trenér.


Branky


44. O. Baláž - 28. V. Ryba , 31. V. Ryba
4

V Havířově se proti sobě postavily dva neporažené týmy, domácí Slovan přivítal Louky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalejší start Louk

Hostující měli ze začátku zápasu problémy s nakopávanými míči, se kterými si občas obrana nevěděla rady. Šance ovšem zůstaly neproměněny. Přibližně po patnácti minutách se Louky začaly dostávat do tempa, jenže ve 12. minutě musely řešit komplikace, když se jim zranil brankář Něměček. Na platz místo něho nastoupil Valčík. I tak ale zlepšovaly svůj výkon a domácí Slovan k ničemu nepouštěly. Ve 28. se už obraz hry potvrdil, Bélai zatáhl na levé straně míč a našel na zadní tyči Rybu, který ranou o břevno otevřel skóre. 

Náskok uhájen

Druhý poločas pokračoval jako ten první, domácí zkoušeli štěstí nákopávanými míči. Obrana hostů si na ně ale zvykla a v klidu je odvracela. Hosté se dostali do další slušné šance, Blaho si položil brankáře, bohužel pro něj ale trefil pouze spojnici brány. Domácí tak pořád mohli doufat ve vyrovnání. Po zranění kolene jednoho z hostujících hráčů musel do hry trenér hostí Bizoň. Aby domácí zatlačili soupeře, tak otevřeli obranu. Málem se dostavil i výsledek, Červenému se ve Slunci ztratil míč, k němu se dostal osamocený Baláž, ten ale tvrdou ránu poslal nad. Domácí svou šanci promarnili, připsali si tak první prohru v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Havířov
Trenér: "Dnešní utkání nás nezastihlo v nejlepší formě. Louky kromě prvních patnácti minutách byli lepší ve všech herních činnostech. Ve 38. minutě po rohovém kopu soupeř vedl 2:0. Před přestávkou snížil Baláž na 2:1. Ve druhé půli se hra kouskovala a to byla voda na mlýn pro hráče Louk. Do konce zápasu si svůj minimální náskok udrželi. Musíme zapomenout a příští zápas zvládnout za 3.body"

TJ Lokomotiva Louky
Trenér: "Jsem velice spokojen! Po těžkém anglickém týdnu a nespočtu omluvenek a zranění si odvážíme 3 body z hřiště soupeře, který bude hrát vrch soutěže. Soupeř hrozil z dlouhých nákopu a standartek, s kterými si poradila naše obrana v čele s výborným Červeným. My jsme předvedli vyspělý výkon, byli jsme lepší v kombinaci a po zásluze jsme vedli 2:0, soupeř se chytil náhodnou standartkou. Druhý poločas jsme nezačali špatně, ale po dalším zranění jsme se zatáhli a chtěli jsme hrozit z brejků. Musím pochválit celé mužstvo, že se semklo a i přes všechny problémy dotáhlo zápas k vítěznému konci. Díky patří také divákum, kteří opět na našem zápase nechyběli."



Sestavy


TJ Slovan Havířov
M. Mišovic [-] - A. Popelka [-] , O. Baláž [-] , M. Klimek [-] (46. A. Pittner [-] ) , J. Mejta [-] , J. Režňák [-] , P. Boudný [-] (85. T. Kulhánek [-] ) , T. Poncza [-] (70. D. Soukop [-] ) , D. Horniak [-] , A. Cagáň [-] (46. R. Teplanský [-] ) , M. Zagóra [-]

TJ Lokomotiva Louky
P. Němeček [-] (15. L. Valčík [-] ) - R. Červený [-] , D. Blaho [-] (54. M. Petřkovský [-] ) , J. Mitura [-] , M. Konderla [-] - O. Ludvík [-] (54. D. Pawlas [-] ) , P. Gír [-] , D. Bélai [-] , V. Ryba [-] , P. Hekele [-] (65. J. Bizoň [-] ) - D. Piecha [-]

ŽK: 22. O. Baláž - 38. M. Konderla , 84. M. Petřkovský , 90. J. Bizoň .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: KRAMNÝ Rostislav - NEMEC Jozef, SÝKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert: Martin Zagóra
Tip experta: remíza

Tady vidím remízu, očekávám vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích