1:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice pokračují v jízdě, body vezly i z Bludovic


Branky


3. F. Volný - 13. D. Hanusek , 25. D. Hanusek (p.) , 36. J. Egermajer , 39. D. Hanusek
4

Horní Bludovice přivítaly na svém hřišti velmi silné Dětmarovice. Všechny góly padly v první půly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plno gólů

Domácí hned z první šance skórovali, kdy po nákopu Dvořáka se k míči po nedůslednosti obrany hostů dostal Volný a otevřel skóre, a to běžela teprve 3. minuta zápasu. Další dva uniky téměř na prázdnou bránu nevyužil domácí Volný, kdy poprvé předložil míč Zappovi, který špatným prvním dotekem nabídl šanci obránci hostů k exkluzivnímu obrannému zákroku. Podruhé si Zapp nepohlídal ofsajdové postavení. Vyrovnáno bylo ve 13. minutě,  kdy se potvrdilo pravidlo "nedáš,dostaneš", nákopu za obranu a následného nedorozumění obrany s brankářem Liptákem využil Hanusek. Běžela 25. minuta, kdy z pravé strany přiletěl do pokutového území domácích centr, který spadl na ruku Dvořáka, a kopala se penalta, kterou proměnil opět Hanusek. Na 1:3 zvyšoval Egermajer, kdy placírkou chytře obstřelil golmana Liptaka na zadní tyč. Ve 39. minutě zkompletoval hattrick Hanusek.

Nic zajímavého

Druhý poločas nenabídl skoro nic. O poločase došlo ke střídání gólmanů v týmu FCHB, kdy zraněného Liptaka vystřídal Vudarčik. Hosté i v druhém poločase diktovali tempo hry a vytvořili si několik slibných situací, které ovšem bravůrně zlikvidoval Vudarčik a stav i po 90 minutách zůstal tak jako v poločase 1:4.



Ohlasy k zápasu


FC Horní Bludovice
Radek Zika: Vstup do utkání se nám vydařil, z první akce jsme se dostali do vedení. Náskok jsme mohli zvýšit z dalších dvou 100% sanci, které jsme trestuhodně nevyužili. Soupeř následně převzal otěže zápasu a začal potvrzovat svou vysoce nadstandartní kvalitu na poměry okresního přeboru. Do poločasu stihli čtyřmi góly otočit stav utkání ve svůj prospěch. Druhý poločas se z naší strany spíše už jen dohrával. Hosté hru kontrolovali a snažili se o navýšení skóre, což se jim nakonec nepodařilo.




Sestavy


FC Horní Bludovice
D. Lipták [-] (46. M. Vudarčík [-] ) - T. Tyrlik [-] , M. Schindler [-] (82. R. Lipina [-] ) , L. Dvořák [-] (46. V. Šindlár [-] ) - R. Zika [-] , D. Dorozlo [-] , M. Mikulec [-] , M. Zika [-] , F. Volný [-] - M. Zapp [-] (62. M. Ryszka [-] ) , E. Béreš [-]

SK Dětmarovice
L. Zavacký [-] - P. Adamczyk [-] (82. J. Ligocký [-] ) , T. Jursa [-] , M. Skácelík [-] , J. Egermajer [-] (46. J. Rajnoch [-] ) , M. Ristovský [-] (76. D. Dočekal [-] ) , M. Edr [-] , D. Hanusek [-] (82. D. Gill [-] ) , L. Němec [-] , R. Lipovský [-] (62. S. Lepka [-] ) , P. Zahatlan [-]

ŽK: 52. F. Volný , 60. M. Zika - 55. D. Hanusek , 67. M. Ristovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Matěj - CIESLA David, URBÁNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej König

Expert: Martin Zagóra
Tip experta: výhra hostů

Vidím to na výhru silných ve formě hrajících hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů