Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva musela nasadit svého třetího gólmana


Branky


2

V 5. kole se proti sobě postavily dva silné celky. Na hřišti v Loukách se představili hráči Rychvaldu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí to rozjeli

Nástup do zápasu byl opravdu rychlý. Už po dvaceti vteřinách hry vyslal Piecha průnikovou přihrávku na Krise Bélaie, ten se vysmýkl obráncům a předložil míč osamocenému Rybovi, který už měl lehkou práci. Domácí tedy vedli už od první minuty. Za šest minut byl v akci opět Kris Bélai, utekl obráncům a střelou na vzdálenější tyč zvyšoval na 2:0. Radost domácích mírně opadla už za dvě minuty, kdy se gólem Doležala podařilo hostům snížit. Louky si následně vypracovali šanci, ta ale zůstala neproměněna, hra se poté zklidnila. Po chvíli klidu diváky probral Piecha, který nádhernou ranou ze 30 metrů vymetl růžek. Hned za chvíli si oba týmy vytvořili po jedné šanci, tu domácích zblokoval obránce, hostující zastavila tyč. Jízda domácích pokračovala i nadále, Ryba našel pasem za obranu Bélaie, který si pohrál s hostující obranou a poslal domácí do pohodlného tří gólového náskoku.

Louky náskok prohospodařily

 

Hosté se v šatně probrali a druhou půly zahájili gólovkou, aut propadl na zadní tyč, kde se k němu dostal hostující útočník, toho však skvělým zákrokem vychytal Petřkovský. V 51. minutě další hrozba hostů, nebezpečnou ránu z šestnácky opět vyrazil Petřkovský. Za chvíli přišly i chvíle domácích, ti své šance ale také neproměnili. A tak opět zabrali hosté, po chybě Bélaie obdržel přihrávku za obranu Hlavinka a nedal brankáři šanci - 4:2. Hned za chvíli si domácí nepohlídali standardní situaci, neobsazený Novák vstřelil hlavou kontaktní gol. V 71. minutě se hosté dočkali vyrovnání velmi (jak pro koho) šťastnou brankou. Hlavinka zahrával přímák, míč se odrazil od hráče ve zdi a přeloboval brankáře Petřkovského. Petřvald byl v laufu a zahrozil znova v 84. minutě, na Petřkovského se úplně sám řitil Doležal, Petřkovský ale tým podržel a zajistil jim alespoň bod.



Sestavy


TJ Lokomotiva Louky
M. Petřkovský [-] - J. Mitura [-] , J. Mráček [-] (60. O. Ludvík [-] ) , R. Červený [-] - D. Bélai [-] , V. Ryba [-] , K. Bélai [-] (60. R. Heinisch [-] ) , P. Gír [-] (40. P. Hanák [-] ) , P. Hekele [-] - D. Piecha [-] (89. J. Sláma [-] ) , M. Glac [-] (60. D. Pawlas [-] ) -

SK Slavoj Petřvald
D. Molnár [-] - L. Doležal [-] , J. Jiričný [-] (80. A. Mlčoch [-] ) , D. Sliwka [-] , T. Robenek [-] (21. P. Trnka [-] ) , P. Slavičínský [-] (80. M. Vachtarčík [-] ) , P. Hlavinka [-] , J. Novák [-] , J. Vanečko [-] , M. Oliva [-] , L. Šimek [-]

ŽK: 41. M. Glac , 59. D. Piecha , 88. O. Ludvík - 75. P. Slavičínský .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Matěj - CIESLA David, KNISPEL Jáchym František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích