Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice rozebraly dalšího soupeře


Branky


7

Dětmarovice zatím soutěží prochází suverénně, v neděli se proti nim postavil Gascontrol

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný byl jen úvod

Utkání bylo vyrovnáné pouze na začátku, než se Dětmarovice rozehrály a dostaly do tempa. Poté se projevila herní vyspělost velmi zkušených, někdy i bývalých ligových, hráčů Dětmarovic. Ve 23. mintě otevřel skóre nejlepší střelec probíhajícího ročníku Hanusek. Ten samý hráč za 15 minut zvyšoval na 2:0. Ve 40. minutě to bylo 3:0 pro hosty, ale na třetí gól se domácím povedlo rychle zareagovat, o minutu později totiž snižoval Enenkel. Domácím tak svitla alespoň malá naděje, zjistili, že to jde i proti Dětmarovicím. Radost ovšem ještě před koncem poločasu zmírnil gólem na 4:1 Ristovský.

Domácí ostudnou desítku neschytali

Ve druhém poločase byla všechna snaha domácích upřena k tomu, aby zabránili dvojcifernému debaklu. Na útočení moc sil nezbývalo, Gascontrol měl co dělat v obraně. Góly ve druhém poločase obstarali Hanusek s Ristovským, oba zaznamenali ve druhé půli dvě trefy, oba tak dokonaly hattrick. Za domácí se prosadil Otisk. Cíl nedostat deset tak byl splněn. Dětmarovice dál pokračují ve své jízdě za postupem.



Sestavy


TJ Gascontrol Havířov
D. Ryšánek [-] - M. Kulhánek [-] , J. Kuric [-] , O. Kulich [-] , D. Sliwka [-] , J. Olivka [-] (68. R. Sobek [-] ) , M. Enenkel [-] (46. F. Otisk [-] ) , J. Miksa [-] , M. Pařík [-] , M. Korzeniowski [-] , D. Blyzniuk [-] (53. V. Bilan [-] )

SK Dětmarovice
D. Dočekal [-] - T. Jursa [-] , M. Edr [-] (76. D. Gill [-] ) , A. Kotrla [-] , J. Egermajer [-] (63. P. Zubák [-] ) , M. Ristovský [-] , D. Egri [-] , D. Hanusek [-] , M. Skácelík [-] , L. Němec [-] (63. J. Rajnoch [-] ) , P. Zahatlan [-] (55. P. Adamczyk [-] )

ŽK: 32. M. Enenkel - 90. P. Zubák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VALIŠ Pavel - JANÁK Daniel, BUTORA Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů