Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvních dvou celků tabulky dopadl jednoznačně


Branky


9

V sobotu proti sobě v Dětmarovicích nastoupily dva nejlepší týmy probíhající sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kontrolovali hru už od začátku

Rozdíl kvalit byl znát už od začátku, hned ve 2. minutě zakončoval z voleje Hanusek, jeho pokus gólman Němeček zlikvidoval. Za dvě minuty zahrávaly Dětmarovice přímý kop, ke kterému se postavil exligový Jursa, naštěstí pro Louky napálil pouze pravou tyč. V 7.minutě si pořádnou šanci vypracovaly i Louky, po centru K. Bélaie v nadějné pozici promáchl míč Ryba. Bohužel si při dopadu vážně poranil koleno, sezóna tak pro něj nejspíš skončila. Doufáme v co nejdřívější návrat. Ve 14. minutě už se Dětmarovice konečně prosadily, po centru Ristovského se prosadil Hanusek. Další gól přidali domácí po rohovém kopu, hlavou skóroval Kotrla. Třetí gól Dětmarovic také padl hlavou, tentokrát se po centru prosadil Skácelík. Poločas tak skončil 3:0. 

Náskok navýšen

Na začátku se do šance dostaly Louky, v 50. minutě D. Bélai prostrčil do šestnácky na Konderlu, jeho pokus obětavě zblokoval obránce. Poté Dětmarovice opět zaply a svou typickou akcí navýšily vedení. Hanusek po centru zprava akrobaticky zakončil, Němeček vyrazil míč pouze před Lipavského, který už měl lehkou práci. Za pět minut se po kombinaci dostal do sóla Hanusek a tentokrát se už nemýlil - 5:0. Další gól přidal opět Hanusek a konečné skóre zápasu 7:0 uzavřel Dočekal.



Sestavy


SK Dětmarovice
D. Dočekal [-] - T. Jursa [-] , M. Skácelík [-] , A. Kotrla [-] , D. Egri [-] (63. P. Adamczyk [-] ) , M. Ristovský [-] (79. J. Rajnoch [-] ) , M. Edr [-] , D. Hanusek [-] , R. Lipovský [-] (72. P. Zubák [-] ) , L. Němec [-] (63. J. Egermajer [-] ) , P. Zahatlan [-]

TJ Lokomotiva Louky
P. Němeček [-] - P. Gír [-] , J. Mráček [-] (46. D. Pawlas [-] ) , P. Hanák [-] , R. Červený [-] - D. Piecha [-] (85. J. Bizoň [-] ) , D. Bélai [-] , K. Bélai [-] , V. Ryba [-] (11. O. Ludvík [-] ) - M. Glac [-] (67. M. Petřkovský [-] ) , M. Konderla [-] (67. R. Heinisch [-] )

ŽK: 29. D. Hanusek , 47. P. Zahatlan , 53. R. Lipovský , 66. A. Kotrla , 66. M. Edr , 82. J. Egermajer - 34. R. Červený .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: URBÁNEK Aleš - KNISPEL Jáchym František, PÁNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích