1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice zaskočily favorita a berou bod


Branky


9

Věřňovice doma přivítaly papírově silnější Rychvald.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v prvním poločase

Zápas začal ve svižném tempu, hned ve 2. minutě zaměstnal brankáře domácích Vondrák. V 8. minutě obrana Rychvaldu zachybovala, a toho využil Martin Čopík, který poslal Věřňovice do vedení. V dalších deseti minutách si oba týmy vytvořily pár šancí, tu největší měl asi hostující Kroščen, který šel sám na Tomáše Čopíka, ten jeho pokus vychytal. Ve 34. minutě už ovšem Baník vyrovnal, po přihrávce Musila vyslal na branku střelu k tyči Blažek, Čopík na ni nedosáhl. Posledních deset minut se spíše jen dohrávalo, nikdo nechtěl dostat gól do šatny. 

Skóre se neměnilo

Druhý poločas byl vyrovnanější, oba týmy si vytvářeli šance, jenže ztroskotávaly na koncovce. Poté měli domácí i trochu štěstí, že Kurušta trefil pouze tyč jejich branky. V závěru se to začalo hostům rozpadat, pro zranění museli opustit trávník Prachař s Gorňákem. Ke konci ještě oba týmy jednou zahrozily, nejprve pokus Věřňovic z 82. minuty těsně minul branku, v 87. minutě pálil vedle i Kurušta. Zápas tak skončil spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Marek Piskoř (trenér): „Hodnotím ho jako ubojovaný, z naší strany jsem spokojený s bodem, protože po minulých výsledcích jsme byli na tom velice špatně, takže jsem rád, že konečně ten bod jsme získali a kluci získali nějaké sebevědomí."

TJ Baník Rychvald
Zdeněk Závacký (trenér): „První poločas jsme byli asi trošku možná lepší na míči víc, pár šancí jsme si vypracovali, no a druhý poločas už byl takový vyrovnaný. Určitě jsme byli lepší fotbalově, ale bez gólu."



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
T. Čopík [-] - V. Vodák [-] (63. M. Chmela [-] ) , M. Čopík [-] , P. Makovec [-] , J. Andl [-] , J. Piskoř [-] (53. J. Ondruš [-] ) , F. Hruška [-] , T. Kantor [-] (67. D. Szeliga [-] ) , D. Kula [-] , J. Swaczyna [-] , D. Pisarčík [-]

TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - J. Vondrák [-] , M. Cichoň [-] , M. Samlik [-] , L. Pluta [-] - V. Musil [-] - R. Blažek [-] , L. Kurušta [-] - J. Pohlodko [-] (57. T. Prachař [-] ) , M. Kroščen [-] , R. Gorniak [-] (80. R. Rzodek [-] )

ŽK: 71. D. Kula - 31. R. Gorniak .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: DABROWSKI Artur - URBÁNEK Aleš, BUREŠ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů