1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník o body bojoval až do konce, bohužel marně


Branky


6

V zápase 11. kole Rychvald potrápil Dětmarovice zatím nejvíc ze všech soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny dal Rychvaldu naději

Rychvald do zápasu nastoupil s taktikou vyčkávat na brejky. Obraz hry tomu odpovídal, Rychvald se ze začátku jen bránil a čekal na chybu soupeře. Prvních pár příležitostí Dětmarovice neproměnily, ve 14. minutě už se ovšem mohli hostující hráči radovat, po sporné ofsajdové situaci šel sám na bránu Hanusek, nezaváhal a otevřel skóre zápasu. Rychvald se snažil o rychlé vyrovnání, po rohu Solicha vznikla před brankou skrumáž, jenže žádný z domácích se v ní nezorientoval a nedorazil míč do sítě. A tak znovu udeřili hosté z Dětmarovic, po kombinaci Němce a Ristovského míč došel až k Hanuskovi, který zamířil přesně k tyči a navýšil náskok hostů. Baník závěr poločasu neodevzdal a podařilo se mu snížit, centr Prachaře usměrnil do brány Kurušta.

Překvapení se nekonalo

Rychvald vstupoval do druhé půle v nadějné pozici, ztrácel jen jednu branku. Domácí si bohužel žádnou šanci nevypracovali, a za deset minut hosté prakticky rozhodli zápas, Hanusek se skvělým výběrem místa v šestnátce dostal k centrovanému míči a uzavřel hattrick. I tak se ale domácí nevzdali a hráli tak jak na začátku. Pár střeleckých pokusů měl domácí Prachař, jenže pokaždé mířil vedle. V závěru Dětmarovice začaly náskok bránit, ze hry tak měl více Rychvald. Snaha ovšem nevedla ani ke kontaktní brance, Dětmarovice opět nezaváhaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rychvald
Trenér Zdeněk Závacký: „Byl to hodně kvalitní soupeř, ale myslím, že jsme podali dobrý výkon. I když jsme bez bodů, proti takovému silnému soupeři je to výsledek, s kterým mohu být spokojen."

SK Dětmarovice
Trenér Eduard Gorol: „Nehráli jsme, co jsme chtěli. Bylo to bez přihrávek, což jsme trénovali celý týden. I když jsme zvítězili, nebyl to z naší strany fotbalový výkon."



Sestavy


TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - M. Cichoň [-] , L. Pluta [-] , M. Samlik [-] - T. Prachař [-] , V. Musil [-] - L. Kurušta [-] , R. Blažek [-] - R. Gorniak [-] (77. J. Pohlodko [-] ) , J. Sollich [-] , M. Kroščen [-] (86. R. Rzodek [-] )

SK Dětmarovice
L. Zavacký [-] - T. Jursa [-] , M. Skácelík [-] , L. Němec [-] , D. Egri [-] (46. P. Adamczyk [-] ) , J. Egermajer [-] (80. D. Dočekal [-] ) , M. Ristovský [-] , M. Edr [-] , D. Hanusek [-] , R. Lipovský [-] (64. A. Kotrla [-] ) , P. Zahatlan [-]

ŽK: 40. J. Sollich , 63. T. Prachař - 7. D. Hanusek , 30. R. Lipovský , 70. A. Kotrla , 81. P. Adamczyk .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: DABROWSKI Artur - MBAYE Issa, BOČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 12:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 10:47
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 22:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 19:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 07:07

Tip: výhra hostů