4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky přidaly čtvrtou domácí výhru v řadě


Branky


29. M. Glac , 49. P. Hanák , 75. J. Mráček , 94. J. Bizoň - 50. L. Botur , 72. L. Bednář
5

Na hřiště Louk přijela nevyzpytatelná Dolní Lutyně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující brankář podržel svůj tým

Aktivněji do zápasu vstoupili domácí, kteří si chtěli spravit chuť po minulém utkání. Hned ve 4. minutě se Louky ocitly v situaci 3 na 2, Hanák šajtlí posunul na K. Bélaie, ten šel sám na bránu, ale se zakončením si neporadil dobře. Domácí i nadále byli lepší na míči, ale nevyvarovali se nepřesností, které soupeř nepotrestal. V 18. minutě si zákrok připsal i Šafarčík, po centru zprava první útočník hostů míč netrefil, a tak se k zakončení dostal druhý útočník číhající na zadní tyči, toho skvěle vychytal Šafarčík. Ve 29. konečně první branka. Rohový kop Piechy usměrnil do brány hlavou nikým nehlídaný Glac. Poté pokračoval tlak domácích, ti ale ztroskotali na skvěle chytajícím Noworytovi. Poločas tak jeho zásluhou skončil pouze 1:0.

 

3 body zůstávají doma

Druhý poločas začal rychlou brankou domácích, ti se prokombinovali z autového vhazování až do gólové situace, kdy Hanák po přihrávce K. Bélaie zakončoval do prázdné brány. Kontaktní branka přišla okamžitě, hned po rozehrávce totiž na míči zaváhal Bélai, kterého obral Botour a přeloboval brankáře Šafarčíka. Vstřelený gól hosty nakopl a převzali otěže utkání, začali být důraznější a dravější, aktivně si šli za vyrovnáním. To se jim i povedlo, po dlouhém nákopu se dostal k míči Bednář a nedal gólmanovi šanci. Ale remíze nevydržela dlouho, po rozehrání byl faulován Piecha, který přímák nacentroval do vápna přímo na placírku Mráčka a ten poslal domácí do vedení. Hosté se hnali za vyrovnáním, vše jim zkazila potyčka z 80. minuty, kdy červenou vyfasovali Gír s Botourem. Pokračovalo se v 10 na obou stranách, ale hráči byli rozhozeni a tlak se otupil. Nakonec ješě přidali domácí v nastavení pojistku na konečných 4:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Louky
Trenér Bizoň: "Zápas jsme začali skvěle a hru kontrolovali, trápí nás koncovka a proto se i trápíme celkově. Druhý poločas jsme byli horším týmem, ale jsem rád, že jsme to zvládli. Škoda jen zkratu Gíra… Samozřejmě bych chtěl poděkovat divákům, kteří nám vytvořili skvělou atmosféru. A tímto bych je chtěl pozvat na poslední domácí zápas příští sobotu s Baníkem Rychvald."




Sestavy


TJ Lokomotiva Louky
F. Šafarčík [-] - J. Mráček [-] , D. Pawlas [-] , P. Gír [-] , P. Hanák [-] - D. Bélai [-] , K. Bélai [-] , D. Piecha [-] - M. Glac [-] (92. J. Bizoň [-] ) , M. Petřkovský [-] (46. J. Mončka [-] ) , M. Konderla [-] (39. R. Červený [-] )

TJ Sokol Dolní Lutyně
J. Noworyta [-] - R. Chnúrik [-] , P. Sagitarius [-] (46. J. Kusin [-] ) , M. Zolman [-] , V. Szkuta [-] (91. P. Zapletal [-] ) , R. Lachman [-] , L. Botur [-] , L. Bednář [-] , T. Fismol [-] (70. M. Jurčík [-] ) , . Macko [-] , M. Janota [-]

ŽK: 54. R. Červený , 94. J. Bizoň - 75. J. Noworyta , 92. J. Kusin . ČK: 80. P. Gír - 80. L. Botur .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Matěj - JUREK Jakub, PÁNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:58

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 09:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:53
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:47

Tip: výhra domácích