Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: TJ Sokol Určice B - TJ FC Kostelec na Hané B


Branky


1

Souboj okresních rezerv měl jednoznačný průběh. Rezerva divizního Kostelce nenechala nic náhodě a pohodlně si dokráčela za jednoznačným vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli do Určic s divizním gólmanem Vítkem v brance. Od úvodního hvizdu byli lepším mužstvem. Podnikali rychlé výpady před domácí branku. Centry na útočné hroty zakončovali okamžitou střelou, nebo přihrávkou na spoluhráče. Již v 5. minutě po jedné z takových akcí skončil oblouček z kopačky Řehulky v domácí brance. Veškerá útočná snaha určických hráčů končila před velkým vápnem. Poprvé ohrozily hostující branku až ve 13. minutě, kdy po centru Menšíka vystřelil Krajíček, ale míč u své pravé tyče Vítek bez problémů zpacifikoval. Po půl hodině hry fauloval brankář Kováč na hranici malého vápna pronikajícího hráče a byl z toho pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Zatloukal a hosté vedli 2:0. Chvíli na to si domácí hráči vypracovali jednu z mála gólových příležitostí. Zakončení z kopačky Krajíčka, které mířilo do šibenice, vyrazil brankář na roh. Již v nastaveném čase po rohovém kopu došlo k závaru před brankou Kaváče, které zakončil dorážkou za brankovou čáru Holub - 0:3. Gólman si ještě vykoledoval žlutou kartu, když reklamoval, že bylo branky dosaženo z postavení mimo hru.

Po změně stran začalo skóre nabírat obludné rozměry. V 69. minutě svítil na ukazateli stav 0:7 ve prospěch hostí. V 71. minutě se domácí hráči dočkali alespoň čestného úspěchu. Postaral se o něj Menšík. Z trestného kopu z poměrně velké vzdálenosti vystřelil tak přesně, že míč proletěl nad hlavami hráčů napříč velkým vápnem a zastavil se až v síti. V 77. minutě zahrál hostující hráč rukou, což viděli všichni přítomní mimo rozhodčího. Kapitán Javořík reklamoval ruku, za což viděl žlutou kartu. Konečnou podobu výsledku dal v 82. minutě Holub. Hosté si tak z Určic odvezli tři body za vítězství 8:1 a jsou v tabulce okresního přeboru bez ztráty bodu na 1. místě.

 

Reportáž zaslal Lubomír Kaprál, děkujeme.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Kováč [-] - M. Hudský [-] , J. Frehar [-] - T. Menšík [-] - - D. Vaverka [-] , T. Ježek [-] , D. Javořík [-] , R. Paul [-] , V. Krajíček [-] , M. Grulich [-] , D. Němčík [-]

TJ FC Kostelec na Hané B
J. Vítek [-] - D. Holub [-] , A. Grulich [-] , M. Řehulka [-] , O. Chytil [-] , J. Pavlíček [-] , D. Pírek [-] , R. Doležel [-] , J. Výmola [-] , J. Zatloukal [-] , P. Piňos [-]

ŽK: 7. V. Krajíček , 45. J. Kováč , 77. D. Javořík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: TRÁVNÍČEK Kryštof - CHLADIL Patrik, KEJZLAR Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích