5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:00

19.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: TJ FC Kostelec na Hané B - TJ Sokol Určice B


Branky


45. M. Tichý , 58. O. Chytil , 64. P. Piňos , 86. T. Zavadil , 89. D. Tinka
2

Béčku Kostelce na Hané se na podzim dařilo. Neztratili ani bod. V Určicích dokázalo 10. září vyhrát rozdílem třídy 8:1. Na jaře ztratilo formu a již 3x poznalo hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání proti Určicím vstoupili domácí velmi aktivně. Vytvořili si celou řadu šancí, ale v mnoha případech měli vychýlenou mušku. Se střelami, které mířili do branky se gólman poradil. Určice toho v prvním poločase směrem dopředu mnoho nepředvedly, přesto držely až do konce prvního poločasu nerozhodný výsledek. V 45. minutě rozehráli domácí rohový kop. Na míč si u vzdálenější tyče počíhal Tichý a zamířil do míst kam gólman nedosáhl – 1:0.

 

Pokud jsem napsal, že toho Určice směrem dopředu v prvním poločase  mnoho nepředvedlo, pak v tom druhém to bylo ještě horší. Když v 48. minutě vystřelil na domácí branku z velké vzdálenosti Javořík, nikdo netušil, že to bylo první a zároveň poslední ohrožení kostelecké branky. Domácí mužstvo druhý poločas zcela ovládlo, což dokázali vyjádřit tím, že vstřelili další čtyři góly a zaslouženě vyhráli 5:0.

 

autor: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ FC Kostelec na Hané B
J. Kintr [-] - J. Skalník [-] , M. Lužný [-] , L. Grulich [-] , J. Vymazal [-] , R. Doležel [-] , J. Holoubek [-] , O. Chytil [-] , J. Pavlíček [-] , M. Tichý [-] , P. Piňos [-]

TJ Sokol Určice B
P. Pospíšil [-] - J. Frehar [-] , M. Hudský [-] - P. Mlčoch [-] , D. Vaverka [-] - Š. Svačina [-] , P. Piňos [-] - D. Javořík [-] , T. Ježek [-] , M. Rosenberg [-] , P. Vodák [-]

ŽK: 45. D. Javořík , 48. P. Pospíšil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FRANC Adam - WEISER Luděk, KRÁL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích