Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: TJ Sokol Určice B - Sokol Otaslavice B


1

Jak se utkání vyvíjelo, si přečtěte v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu měli míč častěji na kopačkách domácí hráči. V 5. minutě rukou srazil obránce hostí Halouzkův centr do velkého vápna a byla z toho penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil Javořík a nedal brankáři šanci- 1:0. Ve 12. minutě skončil střelecký pokus z kopačky Javoříka na tyči. Chvíli na to si sto procentní šanci vypracovali hosté. Na centr Šatného si do volného prostoru naběhl Žarský, ale nedokázal usměrnit míč do prázdné branky. Hned z následující akce uhodilo na druhé straně. Po hrubé chybě obránce vybojoval míč Javořík a vystřelil přesně k tyči – 2:0. Ve 19. minutě poslal Hanzelka centr z pravé strany do velkého vápna a Javořík zkompletoval hatrik – 3:0. Po půl hodině hry nejaktivnější určický hráč Javořík trefil břevno. Chvíli na to i hosté 2x ohrozili naši branku. Nejprve hlavička Vagla skončila těsně vedle branky a obdobně skončila střela Urbánka z dálky. Před koncem prvního poločasu přidali domácí hráči ještě dvě branky. Nejprve z více než 20 metrů zamířil přesně k tyči Halouzka – 4:0. Pátým gólem zatížil hostující konto Menšík, který přeloboval vyběhnuvšího gólmana.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči poněkud vlažněji a tak se na trest v podobě gólu nečekalo dlouho. V 53. minutě se z trestného kopu trefil do šibenice Chvojka. Chvíli na to tentokrát z trestného kopu na druhé straně se radoval Menšík. Brankář míč sice zblokoval, ale jeho cestě do sítě nezabránil. V 67. minutě předvedl pěknou individuální akci Vaverka, který odvážně prošel přes nedůsledně bránící hráče a přidal osmou branku svého mužstva. V 70. minutě během krátké chvíle vyslali hostující hráči tři nebezpečné střeli na naši branku. V té době ji střežil náhradní brankář Pospíšil a počínal si skvěle. Poslední hřebíček do otaslavické rakve zatloukl v samém závěru utkání Menšík. Naběhl si na centr a tváří v tvář s hostujícím brankářem mu nedal šanci – 9:1.

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
- P. Mlčoch [-] , M. Grulich [-] - D. Javořík [-] (77. M. Hudský [-] ) , M. Šnajdr [-] , T. Menšík [-] , J. Hanzelka [-] - P. Vodák [-] - O. Halouzka [-] , J. Kováč [-] (62. P. Pospíšil [-] ) , J. Frehar [-] (84. Š. Svačina [-] ) , T. Mariánek [-]

Sokol Otaslavice B
M. Sika [-] - J. Koudela [-] , P. Skalický [-] , T. Drábek [-] , M. Valenta [-] - T. Hon [-] , J. Chvojka [-] , M. Vogl [-] , M. Tkáč [-] - J. Šatný [-] , J. Žarský [-]

ŽK: 23. T. Mariánek , 29. T. Menšík , 85. Š. Svačina .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VODIČKA Martin - PROKOP Lukáš, MILAR Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích