Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žeranovice vyhrály i proti Morkovicím


Branky


5

Žeranovice se nadále drží v horní části tabulky po výhře s rezervou Morkovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo se v prvním poločase

Domácí Žeranovice měly skvělý vstup do zápasu a hned ve 4. minutě se dostaly do vedení, když vstřelil branku Petr Zámorský po dobré individuální akci. Domácí skvěle na tento gól navázali a ani ne za deset minut už Žeranovice vedly o dva góly. Prosadil se totiž Jiří Menšík, když poslal na branku soupeře utaženou přízemní střelu a domácí vedli 2:0. Domácí nepřestávali tlačit a ve 20. minutě byl rozdíl ve skóre už třígólový, když se po druhé v zápase prosadil Petr Zámorský. Poté se hra na 15 minut uklidnila, ale pořád byli na míči hlavně domácí a Morkovice se moc do hry nedostávaly. V 36. minutě završil hattrick Petr Zámorský a svými góly rozhodl zápas. Skóre tak bylo 4:0, ale to byla za námi teprve půlka všech gólů. Ve 41. minutě se povedlo Morkovicím snížit a to z nohy Oplta. V úplně poslední minutě se náskok domácích navýšil znovu na 4 góly a do šaten se tak šlo za stavu 5:1 pro domácí.

Morkovice dotahovaly

Do druhé půle oba týmy prostřídaly. Domácí hlavně proto, aby dali šanci i jiným hráčům a aby si mohli někteří hráči ze základní sestavy odpočinout. To se taky podepsalo na obrazu hry a čím dál víc se dostávali do hry i hosté. Hosté naopak vystřídali, aby něco změnili a dostali se zpátky do zápasu, i když už moc velkou šanci na srovnání neměli. Domácí se už tolik netlačili dopředu a ve druhém poločase už nevstřelili ani jeden gól. nechávali hrát hosty z Morkovic, kterým se podařilo snížit na 5:2 v 56. minutě po gólu Jana Machálka. Na 5:3 snižoval ještě v 81. minutě svým druhým gólem v zápase Marek Oplt. Na víc už ale hosté nestačili a zuápas tak skončil 5:3 pro domácí. Těm tak patří po tomto zápase 4. místo, Morkovice se nachází na místě pátém. 



Ohlasy k zápasu


Žeranovice
Miroslav Polášek (trenér): Marodka a nepřítomnost hráčů základní sestavy z důvodu dovolených a rodinných oslav přinesla značně omezenou sestavu. Podařilo se nám přesvědčit Karla Klimka, aby odehrál 1. poločas, což se ukázalo jako rozhodující pro celý průběh utkání. Je potřeba vyzvednout také výkon Zakopala, který ač zraněn odehrál celý zápas a potvrdil tak, jaký je srdcař. Po dvoutýdenní pauze se vrátil ze stáže v Portugalsku Petr Zámorský, který svým hattrickem položil základ k úspěšnému výsledku. Na lavičce jsme měli dorostence, kteří absolvovali předzápas, tak jako Zámorský. Druhý poločas, po obměně sestavy Morkovic a také naším střídání, bylo mužstvo Morkovic lepším týmem, ale to stačilo pouze na zkorigování výsledku na konečný stav 5:3.




Sestavy


Žeranovice
A. Bakalík [-] - P. Hasala [-] , D. Hubík [-] , M. Říhák [-] - B. Šuba [-] , J. Menšík [-] - P. Zámorský [-] , L. Zakopal [-] (91. L. Pospíšil [-] ) , V. Hubáček [-] (77. . Bouška [-] ) - K. Klimek [-] (46. J. Málek [-] ) , T. Košina [-]

FC Morkovice B
V. Valenčík [-] - L. Šipoš [-] , E. Oračko [-] , O. Hrnčíř [-] (68. D. Pajgr [-] ) , Z. Přikryl [-] , A. Košárek [-] (46. M. Oplt [-] ) , P. Rus [-] (46. P. Ospalík [-] ) , L. Goldman [-] (77. J. Zahradník [-] ) , R. Zápařka [-] , D. Skácel [-] , J. Machálek [-]

ŽK: 80. J. Málek - 37. Z. Přikryl .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ČERNOVSKÝ Martin - DOBEŠ Marian (N), BLAŠKO Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Josef Ján Horký

Expert: Stanislav Juřena
Tip experta: remíza

Morkovice jsou má srdeční záležitost, ale letos toho zatím příliš nepředvedly

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 18 58:37 35
5 FC Morkovice B 17 60:37 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 19
4 Radim Darebníček 13
5 Petr Zámorský 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku