Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko potvrdilo roli favorita a jednoznačně zvítězilo


Branky


16. T. Štafa , 19. T. Štafa , 27. M. Neděla , 49. T. Štafa , 50. K. Doležal , 57. L. Fojt , 61. T. Štafa , 80. J. Ťoupek , 81. J. Ťoupek
10

Velká bodová propast dělí obě mužstva a také výsledek to ukázal. Suverénně nejlepší střelec soutěže Štafa si pojistil první místo a svůj náskok navýšil již na 11 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto do poločasu

V posledním domácím utkání byl náš tým proti týmu z Lysic velkým favoritem, protože každý z týmů se nachází na opačném konci tabulky. Počátek utkání byl ve znamení nervozity a nerozehranosti, kdy se hosté dokonce dostali ke střele, která mířila nad branku. Poté už ale převzali otěže utkání naši hráči, kdy střelu Kuby Tenory brankář v 9. minutě dokázal chytit. Poté ale následovala pětiminutovka souhry Tenory se Štafem, kdy druhý jmenovaný nedokázal míč hned třikrát dostat do sítě. Čtvrtý pokus už ale byl ve 14. minutě úspěšný, kdy Kuba Tenora dostal míč k Tomáši Štafovi a ten mířil na zadní - 1:0. O minutu později se dostal do šance Prudil po přihrávce Martina Neděly, ale brankář dokázal odvrátit na roh. V 19. minutě předvedl krásnou sóloakci Patrik Palacký, který prošel přes několik hráčů hostí a přihrál Štafovi, který uklízet míč do prázdné brány - 2:0. Po necelé půlhodině hry chodil míč do hry Tenora, k míči se dostal ve vápně Martin Neděla, který dokázal prostřelil brankáře - 3:0. V poslední minutě prvního poločasu poslal krásný míč Jakub Ťoupek na Tenory, který dával Štafovi před prázdnou bránu, pomezní ale zvedl praporek a tak gól pro offside neplatí. Naše B mužstvo tak odcházelo do šaten s třígólovým náskokem.

Střelecké hody pokračovaly

Do druhého poločasu náš tým vstoupil stejně jako ten první skončil a už čtyři minuty po zahájení se měnilo skóre znovu, kde šel Tomáš Štafa sám na brankáře a byl už potřetí úspěšný - 4:0. A o minutu později lovili hosté míč ze sítě znovu. To když rozehrál Patrik Palacký na Součka, který přihrál Kristiánu Doležalovi, který zamířil přesně - 5:0. V 55. minutě se do náznaku šance dostali také hosté díky standardní situaci, která mířila těsně vedle. Bohužel pro hosty se ale měnilo skóre znovu ve prospěch domácích, kdy se po centru Palackého dostal k míči Lukáš Fojt, který poslal střelu do sítě - 6:0. Po patnácti minutách hry zvýšil Štafa svůj náskok na čele střelců III. třídy o další gól po přihrávce Fojta - 7:0. Kdyby měly být zmíněny všechny šance našeho týmu, těžko by stačil jeden arch. V 77. minutě zahrávali hosté z Lysic roh, kdy ale po skrumáži dokázal Adam Včelař vyrazit. A poté přišla dvouminutovka Jakuba Ťoupka, který nejprve získal míč, nabíhal sám a nedal brankáři šanci - 8:0. A o minutu později se měnilo skóre naposledy, kdy gólman odkopal míč jen na Ťoupka, který si všiml, že je daleko z brány a poslal mu z dálky míč hned zpět, ten skončil opět v síti - 9:0. V posledních deseti minutách už se stav nezměnil a hosté tak z hřiště z Ráječka odjížděli s devítigólovým ranečkem. V posledním kole podzimu zajíždí B mužstvo na půdu Adamova, který dokázal porazit pouze hráče Lysic.

 

REPORT: SK Olympia Ráječko

FOTO: NickiPhoto



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko B
Adam Včelař (brankář): Byl to další ze zápasů, který jsme odehráli z většiny s balónem v našem držení. Jako vždycky když hrajeme se soupeřem, se kterým víme že bychom měli vyhrávat, jsme si řekli že chceme po prvním poločase mít zápas pod kontrolou a pohodlně vést, což se nám v neděli povedlo. Do druhého poločasu nastoupilo několik střídajících a zápas pokračoval v naší režii, ještě více než v prvním poločase. Já jsem osobně moc na práci neměl, ale kluci zápas nepodcenili a všichni hráli dobře. Jedinou kaňkou je zranění Davida Prudila, který se snad brzy zotaví. Věřím, že pokud takhle odehrajeme poslední kolo v Adamově příští týden, tak odejdeme s další vysokou výhrou a úspěšně zakončíme podzim.




Sestavy


SK Olympia Ráječko B
A. Včelař [-] - D. Prudil [-] (42. L. Fojt [-] ) , T. Štafa [-] , J. Kolář [-] (46. J. Souček [-] ) , P. Palacký [-] , J. Ťoupek [-] , M. Neděla [-] , J. Tenora [-] (46. T. Hübner [-] ) , J. Perout [-] (46. K. Doležal [-] ) , D. Zach [-] , R. Cerhák [-] (58. M. Sedláček [-] )

TJ Sokol Lysice
J. Lorenc [-] - F. Dolníček [-] , M. Sekený [-] (46. M. Pištěk [-] ) , V. Dostál [-] (28. M. Hložek [-] ) , J. Dolníček [-] - J. Maršálek [-] , P. Sedlák [-] (46. A. Ondra [-] ) , Z. Trávníček [-] , M. Husák [-] (85. J. Kotlán [-] ) - Š. Libiš [-] - J. Tobiáš [-]

ŽK: 54. D. Zach , 65. M. Neděla , 72. P. Palacký .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SEDLÁK Ivo - HEGER Jiří, VAVŘÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích