Souboj prvního s posledním rozhodl Lhotka


Branky


2

V roli jasného favorita vstupoval Hýskov do venkovního zápasu s Újezdem. Při pohledu na tabulku bylo zřejmé, že to domácí budou mít velice těžké. A také měli, ale poprali se s tím velmi dobře. Bohužel pro ně to však neskončilo bodovým ziskem. Jedinou brankou rozhodl utkání po půl hodině Tomáš Lhotka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po šňůře debaklů nás čekal soupeř z čela tabulky. V průběhu prvního poločasu měl Hýskov převahu, ale řadu šancí neproměnil nebo je pochytal Karel Štochl. Bohužel až na jednu střelu, která propadla do branky. U nás jednu z tutovek spálil např. Tomáš Vokůrka, ale i další hráči.

 

Ve druhém poločase jsme si vytvořili převahu a opět spálili, co se dalo. Do zápasu nastoupil náš nový hráč Ondřej Krejčíř, který nikdy před tím fotbal závodně nehrál a věnuje se florbalu a běhu. A hned ve své premiéře měl minimálně jednu tutovku, ale bohužel mířil mimo branku.

 

Výkon našeho mužstva byl výrazně bojovnější než v předchozích zápasech, ale na lepší výsledek to nestačilo. Od horšího skóre nás zachránil výborně chytající Karel Štochl. Za zmínku stojí, že za Hýskov nastoupil bývalý prvoligový hráč Josef Hamouz, který má na svém kontě 142 zápasů v nejvyšší soutěži a dokázal v nich vstřelit 5 gólů. V lize debutoval v sezóně 2003/04 a v ligové kariéře oblékl dresy 4 klubů - Liberce, Kladna, Jablonce a Brna. Josef Hamouz získal jeden titul s Libercem.

 

Před námi jsou poslední dva venkovní zápasy podzimu, a to 4.11. od 11:00 v Tetíně a 12.11. od 13:30 v Lochovicích.

 

Autor článku: Petr Leška



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPICL Jan - MOUTELÍK Petr (N), KŠÍR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:17

Tip: výhra hostů