2:2
(1:0)
66. M. Pecina (p.)
75. T. Čaloud
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:30

16.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Bíteši dvoubrankové vedení na výhru nestačilo. S Polnou si body podělila


Branky


20. F. Hlucháň , 54. F. Krula - 66. M. Pecina (p.) , 75. T. Čaloud
8

Dělbou bodů nakonec skončil zápas v rámci prvního jarního kola Divize D mezi Velkou Bíteší a Polnou. I když domácí vedli 2:0, během devíti minut vedení ztratili. Duel nakonec skončil remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Hlucháň

V prvním poločase byla aktivnější Velká Bítěš, jež měla více ze hry. Za svou aktivitu byli domácí odměněni úvodní brankou, o kterou se po pěkné kombinaci postaral Filip Hlucháň - 1:0.

Velká Bíteš pokračovala ve své aktivitě, na druhé straně Polná si během prvních 45 minut žádnou větší šanci nevytvořila. Do šaten tak odcházeli štastnější domácí, když vedli 1:0.

Vzepětí Polné bylo bodově odměněno

I zkraje druhého poločasu domácí tlačili a vytvořili si optickou převahu. Doonce se jim v 54. minutě podařilo navýšit náskok, když Filip Krula dostal míč za záda brankáře hostů - 2:0.

Inkasovaná branka ale jakoby nakopla Polnou, která si záhy vytvořila územní převahu a naopak ona dostala soupeře pod tlak. V 65. minutě byl dokonce ve prospěch hostujícího týmu nařízen pokutový kop po faulu na Kazloua. K exekuci se postavil Marek Pecina a šancí nepohrdl - 2:1.

O pouhých devět minut později bylo vyrovnáno. To se k míči dostal Daniel Čaloud, jenž prokázal výbornou orientaci i střelu - 2:2. Hosté tak záhy začali pomýšlet na tříbodový zisk, nicméně v dalších slibných šancích neuspěli. Zápas tak skončil spravedlivou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu



Slavoj Polná
Lukáš Adamec: Do utkání jsme šli s tím že chceme být důsledný a pevný v defenzivě, to se nám celkem dařilo. Domácí se dostali do vedení snad z jediné vážnější akce. Směrem dopředu jsme toho moc neukázali. Druhý poločas se role obrátili my jsme hráli po větru a i přesto že jsme inkasovali druhý gól stále jsme věřili že můžeme otočit vývoj utkání na naší stranu. Dvojím střídáním jsme výrazně oživili naší hru , změnili rozestavení a šli si za vyrovnáním, to se povedlo a kdyby jsme lépe vyřešili přečíslení v poslední minutě mohli jsme mít body tři. Ale buďme pokorní, s bodem jsme velmi spokojeni.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - P. Loup [-] , T. Mrňa [-] , T. Šperka [-] - L. Daněk [-] , F. Hlucháň [-] (86. R. Zapletal [-] ) , M. Kozel [-] , A. Merdita [-] , D. Bartoš [-] (69. D. Moučka [-] ) - F. Krula [-] (69. A. Macek [-] ) , R. Novotný [-]

Slavoj Polná
P. Duba [-] - J. Žíla [-] (57. I. Kazlou [-] ) , D. Voráč [-] (88. O. Skryja [-] ) , F. Zid [-] (57. T. Čaloud [-] ) , F. Vošmera [-] (92. J. Fuxa [-] ) , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , K. Labaran [-] , V. Voráček [-] , F. Sobotka [-] , T. Diviš [-]

ŽK: 65. T. Mrňa , 74. M. Kozel - 60. F. Sobotka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BREZÁNI Dárius - DOROTÍK Jan, PAULÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích