0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:30

16.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Humpolce s Pelhřimovem skončilo bez branek


Branky


8

Dlouho očekávaný zápas mezi Humpolcem a Pelhřimovem branku nenabídl. Na brankové šance skoupé utkání tak skončilo zaslouženou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby začalo opatrně

Jednalo se o klasický první jarní zápas plný vyčkávání a nepřesností. Hráče navíc mohla svazovat atmosféra derby, i proto se do útoku zpočátku příliš nehrnuli. Opticky měli větší převahu domácí, nicméně svou aktivitu nedokázali přetavit ve vyloženou šanci.

 

Hned zkraje utkání mohli otevřít skóre hosté a třeba by se zápas pak vyvíjel jinak. Po závaru před brankou ale míč proletěl nad břevnem. O chvíli později pak hosté postupovali úplně sami na brankáře, ale následná střela proletěla těsně kolem pravé tyče. Do konce poločasu pak musel Janota řešit jednu situaci, nicméně nebyla to jedna ze střel, která měla gólové parametry.

Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Útočné trápení pokračovalo

I ve druhém poločasu oba týmy příliš nepřekypovaly svou aktivitou směrem dopředu. Po rohovém kopu se do vedení mohl dostat domácí Humpolec, ale vstřelení gólu zamezila branková konstrukce. V následujících minutách pak měli domácí další dva náznaky příležitostí, které při lepším řešení klidně mohly skončit vstřelenou brankou. Nicméně nebylo tomu tak.

A když poté ani Pelhřimov ze samostatného průniku z levé strany neuspěl, bylo jasné, že tady branka nepadne. Derby tak skončilo pro diváky nejméně oblíbeným výsledkem a to bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Roman Veselý (trenér): Klasické derby s velkou opatrností. Čekalo se na jeden gól, který by utkání bezesporu prospěl. Druhý poločas jsme dobývali pevnou obranu Pelhřimova. Bohužel jsme se nedokázali střelecky prosadit. Oba týmy si vytvořily po dvou stoprocentních šancích. Z mého pohledu remíza zasloužená.




Sestavy


AFC Humpolec
P. Janota [-] - M. Fila [-] , F. Och [-] (89. V. Šmíd [-] ) , Š. Zástěra [-] , J. Pešek [-] , J. Maršík [-] , A. Savi [-] , M. Havel [-] (89. V. Havlín [-] ) , D. Šerý [-] (77. A. Zástěra [-] ) , O. Luňáček [-] (70. I. Popovych [-] ) , M. Kameš [-]

FK Maraton Pelhřimov
D. Leška [-] - D. Poul [-] , J. Fialka [-] , D. Jiřík [-] (91. J. Honzl [-] ) , D. Viktora [-] , A. Fikar [-] (91. J. Adam [-] ) , A. Hotovec [-] (79. T. Vacek [-] ) , T. Smejkal [-] , S. Zacha [-] , L. Rajtmajer [-] (70. F. Morava [-] ) , A. Šimon [-]

ŽK: D. Šerý , 84. J. Pešek , 87. A. Zástěra - J. Honzl , 70. D. Poul . ČK: 93. J. Pešek .
Počet diváků: 650. Rozhodčí: LANDSMAN David - PAVLAS Jiří, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích