1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:30

16.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Početní výhoda zůstala nevyužita. Nové Město si i v deseti poradilo se Žďárem


Branky


8

Domácím se naskytla jedinečná příležitost, když už od 34. minuty hráli přesilovku kvůli vyloučení Wolkera. Početní převahu nedokázali zužitkovat a Novému Městu podlehli 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a brzké vyloučení

Začátek prvního poločasu byl na obě strany vyrovnaný. Jako první zahrozili domácí, ale s Krajčovou hlavičkou si brankář Šmída hravě poradil. Ve 21. minutě už se u hostů rozezvonila branková konstrukce, ale skóre se i přesto neměnilo.

První branka přišla až o čtyři minuty později, kdy se k exekuci přímého kopu postavil David Šteffl a dokonalou střelou překonal brankáře Jíchu - 0:1. Ve 34. minutě ale mohli mít radost domácí, jelikož Lukáš Wolker tvrdě dohrál jejich kapitána Vitáska a za tento zákrok dostal červenou kartu.

Tuto šanci se Žďár snažil využít co nejdříve, nicméně z velkého tlaku do konce první půle nic nevytěžil. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1 pro hosty z Nového Města.

Domácí nedokázali svůj tlak přetavit ve větší šanci

Žďár nad Sázavou vstoupil dle očekávání do druhého poločasu lépe, nicméně svůj větší tlak nepřeměnil ve vyloženou šanci, natož pak v gólovou střelu. Naopak to byli hosté, kteří se podruhé prosadili, a to když v 75. minutě využil závaru před brankou Tomáš Duba a dostal míč do branky domácích - 0:2.

Blízko snížení byli domácí hráči v 77. minutě, ale z dobré pozice selhali. Čestné branky se dočkali až v nastavení, kdy zpoza vápna zkusil štěstí Jakub Dočekal a míč zapadl do sítě - 1:2.

Na vyrovnání už ale nezbyl čas, Vrchovina Nové Město ubránilo vedení a zvítězilo nad Žďárem nad Sázavou 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Vyloučení utkání hodně ovlivnilo, a to oboustranně. Nové Město se zaměřilo na obranu, my jsme začali dobývat branku, ale vůbec se nám nedařilo. Ztráceli jsme jednoduché míče, kazili jsme lehké přihrávky i centry. Náš gól v podstatě byla jen korekce. Hosté hráli, co chtěli a potřebovali. My jsme měli dost času něco s výsledkem udělat, nevyužili jsme dvě gólovky a snížili až v závěru. O lepší výsledek jsme se připravili naší nekvalitou v ofenzivě.

SFK Nové Město na Moravě
Lukáš Michal (trenér): Po vyloučení jsme se museli více soustředit na obranu, ale zvládli jsme první poločas bez inkasovaného gólu. V kabině jsme si k dalšímu průběhu v utkání něco řekli a jsem rád, že to vyšlo i na hřišti. Po druhém gólu jsme byli na koni, dobře jsme bránili. Uskákali jsme centry ze stran soupeře a do výraznějších šancí jej nepustili.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] (73. J. Veselský [-] ) , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , T. Trojánek [-] (80. J. Dočekal [-] ) , S. Švoma [-] (73. O. Starý [-] ) , D. Krajčo [-] (80. J. Jiroušek [-] ) , J. Henzl [-] , Č. Vitásek [-] , O. Horák [-] , R. Sodomka [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - T. Sádecký [-] , M. Pulkrábek [-] (94. T. Dobrovolný [-] ) , T. Duba [-] , P. Partl [-] (81. A. Boušek [-] ) , D. Šteffl [-] , J. Batelka [-] , P. Sytař [-] (90. F. Jelínek [-] ) , L. Wolker [-] , D. Bača [-] , T. Švanda [-]

ŽK: 68. O. Horák - 51. T. Švanda , 86. P. Sytař , 94. P. Šmída . ČK: 34. L. Wolker .
Počet diváků: 430. Rozhodčí: TERBER Ondřej - DENEV Alex, SVOBODA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů