R. Šuta 6. (vl.)
T. Bílek 77.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 15:00

19.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň dominovala a Velké Meziříčí porazila 2:0


Branky


6. R. Šuta (vl.) , 77. T. Bílek
10

V rámci 19. kola divize D přivítala rezerva druholigové Líšně na domácí půdě tým z Velkého Meziříčí. Domácí tým byl od úvodních minut aktivnější a po zásluze tak získal tři body za výhru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól nakopl Líšeň k výhře

Domácí Líšeň hned od úvodu hýřila pohybem a hned od úvodních minut se hnala za vstřelením první branky. To se jí povedlo hned v 6. minutě, kdy sice brejkovou situaci nedokázala gólově vyřešit, nicméně z následného rohového kopu si míč do vlastní sítě srazil nešťastně Radim Šuta, čímž se Líšeň dostala zkraje zápasu do vedení 1:0. 

I po tomto gólu byla Líšeň aktivní a lepším týmem. Velké Meziříčí se snažilo hrozit z brejkových situací, nicméně žádnou z nich nedokázala gólově vyřešit. Při hostech stála i trocha štěstí, když hned dvakrát zvonilo břevno jejich brány. Po poločase tak Líšeň vedla 1:0.

Pojistku přidal Bílek

Podobným způsobem probíhal i druhý poločas. Velké Meziříčí se hnalo za vyrovnáním z protiútoků, nicméně Líšeň všechny jejich kontry odvrátila. Naopak domácí byli stále nebezpečnějším týmem a pojistky se dočkali až v 77. minutě, kdy se z rychlého protiútoku prosadil Tomáš Bílek - 2:0. 

Tento gól už prakticky rozhodl utkání, domácí si své vedení bez větších problémů pohlídali. Líšeň tak porazila Velké Meziříčí 2:0.



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Milan Volf (trenér): Chtěli jsme co nejdéle udržet čisté konto, ale plány se nám zbortily hned v úvodu zápasu, když asistent rozhodčí pustil domácím dvoumetrový ofsajd při brejku. Ten jsme ještě dokázali odvrátit, ale z následného rohu jsme smolně inkasovali. Hráči Líšně byli více na míči, my jsme útočili do otevřenější obrany, ale nadějné situace jsme nedokázali zúročit. Domácí nastřelili dvakrát brankovou konstrukci. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale ani z velmi nadějných pozic jsme se nedokázali prosadit. Když jsme se chystali více posílit ofenzívu střídáním, domácí udeřili z brejku podruhé a o utkání bylo rozhodnuto. Výsledek mrzí o to víc, protože jsme měli v zápase i obrovské štěstí, když nás ještě ve druhém poločase třikrát zachránila branková konstrukce. Říkal jsem si, že domácí potrestáme, když občas fotbal nemá logiku. Bohužel se tak nestalo. Výhra domácích je zasloužená. Kluci se snažili, bojovali, ale tentokráte to ani na bod nestačilo.



Sestavy


SK Líšeň B
F. Ulrich [-] - T. Bílek [-] , M. Daněk [-] , L. Fall [-] , V. Červík [-] , O. Horký [-] (89. R. Matocha [-] ) , D. Džupeňuk [-] , M. Ferlay [-] (74. M. Toczyski [-] ) , R. Dostálek [-] , V. Minařík [-] , P. Šíp [-]

FC Velké Meziříčí
M. Lancman [-] - V. Hron [-] , L. Císař [-] (84. M. Votava [-] ) , J. Krejčí [-] , M. Malata [-] , J. Jonáš [-] , J. Kokorský [-] (81. J. Šimáček [-] ) , J. Halcin [-] (68. A. Havlík [-] ) , R. Šuta [-] , M. Sysel [-] (81. M. Malata [-] ) , Š. Žalud [-]

ŽK: 47. J. Halcin , 52. J. Kokorský , 59. V. Hron , 79. R. Šuta .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: ČAMPIŠOVÁ Natálie - MAYER Jan, PETRÁSEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Čestmír Vitásek
Tip experta: výhra domácích

Líšeň vyhraje větším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích