Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 11:00

19.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólovou přestřelku zvládl lépe Ždírec, který Velkou Bíteš porazil 4:2


Branky


13

Hned šest branek viděli diváci na divizním utkání mezi Ždírcem a Velkou Bítěší. I když první poločas skončil 1:1, s brankami se ve druhé půli roztrhl pytel a Ždírec pak slavil výhru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

To, že v utkání padne mnoho branek předznamenal Richard Novotný, jenž už ve čtvrté minutě dostal míč za záda brankáře Vlčka - 0:1. Velká Bíteš tak hned v úvodu plnila roli mírného favorita, nicméně poté se dostali ke slovu domácí.

O vyrovnání se postaral ve 27. minutě Jan Novotný, který dostal míč do sítě a srovnal tak na 1:1. Právě touto brankou svůj tým nakopl k obratu a v konečném důsledku i k vítězství. Do šaten se však odcházelo za nerozhodného stavu 1:1

Čtyři góly ve druhém poločase

Sotva se hráči Velké Bíteše po změně stran rozkoukali, už inkasovali. Tentokrát se o to ve 48. minutě postaral Matěj Vopršal, jenž využil nedůrazu hostující obrany a po závaru před brankou prostřelil míče do sítě - 2:1. O čtyři minuty později už to ale bylo 3:1. Střelcem se stal Jan Málek, jehož při zahrávání rohového kopu soupeři trestuhodně nechali osamoceného na zadní tyči a ten celé situace využil, když se hlavou nemýlil.

Velká Bíteš se nevzdala a chtěla s utkáním něco udělat. V 66. minutě svůj tým k vyrovnání přiblížil Richard Novotný, jenž si ve vápně našel odražený míč po centru z přímého kopu a špičkou doklepl míč do sítě - 3:2. 

Velká Bíteš se nadále hnala za vyrovnáním, jejich plány ale zhatila koncovka zápasu. Konkrétně když pronikajícího Vopršala přerušil Shlaban pouze faulem v pokutovém území. K penaltě se v 87. minutě postavil Pavel Novotný, který umístěnou střelou nedal brankáři šanci zasáhnout - 4:2. Ždírec si pak závěr utkání pohlídal a bere tak výhru za tři body.

 

 



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
M. Vlček [-] - M. Najman [-] (46. D. Procházka [-] ) , O. Štědrý [-] , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , P. Pátek [-] (14. M. Vopršal [-] ) , J. Rosůlek [-] (87. A. Mach [-] ) , V. Gregovský [-] , J. Novotný [-] , D. Vrána [-] (88. P. Nekovář [-] ) , M. Ráliš [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - T. Šperka [-] , T. Mrňa [-] (57. I. Shlaban [-] ) , P. Loup [-] - M. Kozel [-] (78. F. Krula [-] ) , A. Merdita [-] (78. D. Bartoš [-] ) , D. Moučka [-] , L. Daněk [-] , F. Hlucháň [-] - A. Macek [-] (55. R. Zapletal [-] ) , R. Novotný [-]

ŽK: 35. M. Ráliš , 65. P. Novotný , 69. J. Rosůlek , 76. J. Novotný - 29. F. Hlucháň , 41. P. Loup , 61. R. Zapletal , 74. L. Daněk . ČK: 81. P. Loup .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: DOLEŽAL David - CIESLAR Ondřej, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Čestmír Vitásek
Tip experta: remíza

Ždírec je doma vždycky nepříjemný, zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích