Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko přehrálo Kouty


Branky


15

Divoký první poločas nasměroval domácí k výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V zápase od začátku byli domácí aktivnějším týmem. Hosté s organizovanou obranou spoléhali na brejkové situace. Taktika hostí vzala za své v 11. minutě, kdy po chybě obránce na velkém vápně se míče zmocnil Axman a chladnokrevně proměnil - 1:0. V 16. minutě po centru hlavou Kříž našel před bránou opět Axmana a domácí vedli o dvě branky - 2:0. Ovšem z lehkého vedení se radovali pouze šest minut. Hosté podnikli dva útoky a lehkomyslné bránění domácích vyústilo ve vyrovnání a začínalo se od znovu - 2:2. Jemnicko začalo hrát nervózně a hosté opět drželi svou obrannou taktiku. Náznaky šancí Jemnicka končili střelami mimo bránu. Až v závěru poločasu po individuální akci Křivánka se domácí opět dostali do vedení - 3:2.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli se obraz té první nikterak nezměnil. Jemnicko se stále tlačilo na soupeřovo polovinu. Možnosti Bastla, Tesaře a Sussenbeka zůstaly nevyužity. Na druhé straně vyslal pěknou střelu Vrzal. S tou si mladíček Pocar poradil. V 73. minutě se utkání zlomilo. Po rohu Tesaře se hlavou prosadil Kříž. V 83. minutě dorážkou do prázdné brány stanovil konečný výsledek Bastl.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Po prohře v Šebkovicích jsme doma chtěli s Kouty vyhrát, a to se nám podařilo. Byli jsme aktivnějším týmem, ale obranný val hostí nám zprvu moc nedovoloval se do zakončení dostávat. Postupem času hostům docházeli síly a pro nás to se zakončením bylo jednodušší a výsledkem byly další branky, které zamenaly důležité body.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
F. Pocar [-] - M. Dřímal [-] , O. Tesař [-] , D. Svěrák [-] , F. Kříž [-] - M. Trnavský [-] (70. D. Sussenbek [-] ) , T. Süssenbek [-] (86. M. Slabý [-] ) , S. Křivánek [-] (86. T. Nekula [-] ) , P. Tesař [-] - T. Bastl [-] , M. Axman [-] -

TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - F. Neuman [-] , F. Bulant [-] , D. Salák [-] , M. Semrád [-] , L. Paiskr [-] , J. Roušar [-] (65. M. Chalupa [-] ) , M. Parma [-] , J. Hrůza [-] , M. Mašek [-] , M. Vrzal [-]

ŽK: 88. D. Svěrák - 86. J. Hrůza .
Počet diváků: 206. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - KŮRKA Jaroslav, RYŠÁNEK Zbyšek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza