4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


25

Počítky překvapivě jasně padly ve Staré Říši. Domácí přiživili svoji naději na záchranu soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve Staré Říši, kam přijely Počítky se od začátku hrálo podle not domácích, kteří se do svého soupeře zakousli od úvodní minuty. V 13. minutě vrátil hlavou míč po standardní situaci do vápna Borzenko a zcela nekrytý Bebjak poslal domácí do vedení - 1:0. V 18. minutě se odhodlal ke střele Hajdík a odražený míč poslal do sítě znovu zcela osamocený Bebjak - 2:0. V 22. minutě ve skluzu Pokorný rozvlnil síť potřetí - 3:0. Domácí si nadále vytvářeli šance a hosté se z vypětím všech sil bránili, ale skvělý gólman hostů, kterému po dorážce Míči pomohla tyč, držel hosty nad vodou. Všechny náznaky hostů likvidovala obrana domácích v čele z výborným gólmanem Tomkem.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle nastoupilo lépe hostující mužstvo a domácí hráči vypadli zcela z tempa. Hosté si začali vytvářet šance a skvělý gólman Tomek, kterému též pomohla tyč, držel domácí. V 53. minutě zlikvidoval penaltu. Až poté se domácí probrali a začali si vytvářet šance. Ovšem Pinc i Karkula ve svých šancích selhali. V 80. minutě, po pár vteřinách na hřišti, propálil gólmana hostů Bartoň - 4:0. Vzápětí ten samý hráč v gólové šanci selhal. V 84. minutě na konečných 4:1 upravil skrytou střelou hostující Mašek - 4:1.



Ohlasy k zápasu



SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma (hráč): Do zápasu nemohlo z různých důvodů nastoupit několik hráčů základní sestavy, ale prohra nemusela být, kdybychom proměnili několik 100% šancí, včetně pokutového kopu. Do dalších zápasů musíme zlepšit koncovku. Domácím gratuluji ke 3 bodům.



Sestavy


FSC Stará Říše B
J. Tomek [-] - J. Pinc [-] (76. D. Bartoň [-] ) , D. Hajdík [-] , P. Hradil [-] , T. Novotný [-] , P. Pokorný [-] (63. M. Vobůrka [-] ) , S. Borzenko [-] , P. Bebjak [-] , M. Žák [-] , L. Karkula [-] , M. Míča [-] (76. M. Zedníček [-] )

SK Transformátor Počítky
F. Toman [-] - P. Beneš [-] , L. Sláma [-] , O. Toman [-] , J. Peška [-] , M. Řeháček [-] - J. Mašek [-] , O. Šulc [-] , T. Janů [-] (46. D. Bednář [-] ) - O. Zajíček [-] , J. Koudelka [-]

ŽK: 70. L. Karkula , 83. D. Hajdík - 60. O. Zajíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠLEJTR Jiří - BÍLÝ Tomáš, BÍLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů