F. Novák 23.
Š. Kácl 24.
M. Franta 54. (vl.)
A. Janoušek 68. (vl.)
4:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno doma přivítalo Kosoř, sedmigólový thriller skončil výhrou domácích


Branky


23. F. Novák , 24. Š. Kácl , 54. M. Franta (vl.) , 68. A. Janoušek (vl.) - 11. J. Novotný , 43. J. Novotný , 75. M. Bícha
9

Domácí Kladno se utkalo k Kosoří. Oba kluby jsou velmi nepředvídatelné a dokážou vyšvihnout špičkové výkony. Lépe se zápas ve výsledku vyvedl kladenské rezervě, když zvládla vstřelit o gól více než opozice z Kosoře a tři body tak zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky a mnoho akce

Oba kluby šly do zápasu s velkou mírou motivace, nejen proto, že setkání těchto dvou týmů vždy přinášejí mnoho branek a dynamickou hru. Kladenské hřiště, které zcela objektivně nebylo v dobu zápasu v nejlepším stavu, tak mělo představovat "jeviště", na kterém měly oba kluby ukázat své kvality. Lépe do střetu vstoupili hosté, když se hned v 11. minutě dostali do vedení. Po rohovém kopu se prosadil Novotný a bylo to 0:1 pro Kosoř. 

 

Hned ve 23. minutě se ale skóre dorovnalo zásluhou Nováka z řad Kladna. Po šanci-nešanci se dostal do zakončení a vyrovnal na 1:1. Kosoř následně rozehrála, hned ale o míč lacině přišla a následné zakončení Kácla znamenalo, že kladenské "B" zvládlo za minutu zápas kompletně otočit - 2:1. Do konce prvního poločasu se ale hostů podařilo vyrovnat. Novotný se opět dostal zakončení a okolo brankáře dostal míč do branky Kladna - 2:2.

 

Tímto výsledkem první poločas skončil.

Další tři góly a výhra domácích

Druhý poločas pro oba týmy představoval možnost třibodového zisku, navíc se nacházely v totožné pozici a rozhodnout tak mohl jediný gól. Lepší vstup do poločasu měli zcela jistě domácí, když se míč po rohovém kopu Kladna do vlastní branky srazil nešťastník Franta z řad opozice - 3:2 pro domácí. A aby toho nebylo málo, v 68. minutě přišel ještě jeden vlastní gól, který si po přímém kopu vstřelil Janoušek - 4:2.

 

Pro hosty to byla velmi nevyhovující situace, se kterou se chtěli alespoň pokusit něco udělat. A to NĚCO se jim povedlo v 75. minutě. Po skvělé přihrávce Slunéčka se ke střele odhodlal Bícha a propálil domácího gólmana - 4:3. Bohužel pro hosty se žádná další šance už neujala a zápas tak skončil lépe pro domácí kladenskou rezervu.



Ohlasy k zápasu



Kosoř
Jakub Slunéčko - hráč: Jednalo se o vyrovnaný zápas, který rozhodla fyzická kondice a připravenost domácího klubu. Soupeř vytěžil z minima maximum.



Sestavy


SK Kladno B
J. Ševce [-] - M. Veiner [-] , J. Bokša [-] , O. Čermák [-] (61. F. Jančí [-] ) , J. Duda [-] (86. O. Justra [-] ) , O. Noll [-] , F. Novák [-] , J. Janda [-] (76. J. Pechr [-] ) , M. Truhlář [-] , Š. Kácl [-] , A. Klvaň [-]

Kosoř
M. Franta [-] - M. Folejtar [-] (61. M. Šerák [-] ) , A. Janoušek [-] , M. Jurovčík [-] (82. K. Jurovčík [-] ) , P. Stejskal [-] , M. Šácha [-] , J. Slunéčko [-] , M. Bícha [-] , J. Novotný [-] , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

ŽK: 60. M. Truhlář - 91. M. Vašák .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: ŽÍDEK Antonín - LAHODA Matěj, STARÝ Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích