J. Nový 48.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2024 18:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jinočany doma narazily na Sedlec-Prčice a opět ztratily


Branky


6

Jinočany opět ztratily body, tentokrát proti Sedlci-Prčicím. Hosté zvládli vstřelit dvě branky a díky nim vybojovat plný počet bodů. Pro Jinočany se jedná o další bodové zaváhání, které bude muset znovu odčiňovat v kole přištím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující zásah a nevýrazné herní projevy

Zápas začal snahou obou klubů o aklimatizaci na hřišti. Páteční zápas nejsou oblíbenou složkou sezóny pro žádný klub, proto pár minut trvalo, než se týmy rozehrály. Hrálo se převážně mezi vápny, bez větších šancí a dynamika zápasu byla dosti nejistá.

 

První moment, který ji stanovil byl gól hostujícího celku z 32. minuty. Po hned dvou prohraných soubojích Jinočan se k míči dostali hosté, konkrétně Davídek, který procedil míč za záda brankáře Páleníka - 0:1.

 

Ve zbytku prvního poločasu už k další brance nedošlo. Jinočany byly více na míči, nic z toho ale nebylo a ve výsledku se tak ukázala důležitost produktivity. Poločas skončil těsným vedením Sedlce-Prčic, domácí tak měli co dotahovat,

Srovnání a rozhodnutí

Domácí šli do druhého poločasu s cílem rychlého srovnání. Tento cíl se jim podařil zkompletovat se vším všudy - gól byl, a byl rychlý. Po chybě stopera hostů, která vzešla z domácího presinku, se Jinočany ujaly míče a z konečné přihrávky před prázdnou branku vzešlo vyrovnání, o které se postaral vhodně postavený Nový - 1:1.

 

Následovala bezgólová pasáž, ve které jsme byli svědky... tak nějak ničeho. Kluby si nevytvářely žádné značné šance a zápas tak ubíhaj rychle a neatraktivně. V 79. minutě se ale přece jen hostům podařilo otočit střet ve svůj prospěch. Po nepovedeném centru zprava se domácí rozhodli pro odkop, obránci ale míč propadl pod nohama a pro Všetečku už bylo zakončení jednoduché - 1:2.

 

Tímto výsledkem už i přes snahy domácích zápas skončil, tři body si tak odnesli hosté, domácí naopak znovu ztratili a své zaváhání je stálo pozici v tabulce - propadli se až na 8. místo.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek: Co se nám dřív dařilo se nám teď nedaří. Hráči vypadli z formy a s přídavkem zranění členů sestavy nejsme v dobré situaci. Musíme se dostat prč z nepříjemných okolností. Jinak se jednalo o spíše vyrovnaný zápas, v pátky se nám ale dlouhodobě nedaří, je znát únava.




Sestavy


FK Jinočany
D. Páleník [-] - P. Vávra [-] , M. Pospíšil [-] (74. I. Bogár [-] ) , M. Ambrus [-] - J. Řehák [-] (46. J. Cháb [-] ) , M. Pivrnec [-] (78. P. Simandl [-] ) , T. Pelikán [-] - J. Nový [-] (63. T. Volek [-] ) , M. Macek [-] , F. Vostracký [-] , J. Sedláček [-] (78. A. Petrouš [-] )

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - O. Rataj [-] - D. Šimák [-] , V. Kabíček [-] , V. Podzimek [-] (91. D. Kolář [-] ) , M. Hájek [-] , Z. Všetečka [-] , T. Pištěk [-] , V. Novák [-] - M. Davídek [-] , M. Prchlík [-]

ŽK: 73. J. Sedláček - 68. M. Davídek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: FÍLA Michal - POMYKÁČEK Roman, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů