1:1
(0:1)
30. D. Malý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2024 18:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podlesí doma ve vyrovnaném utkání remizovalo s Jílovištěm


Branky


64. M. Polák - 30. D. Malý
6

Domácí Podlesí přivítalo na svém hřišti silný tým z Jíloviště. Zápas se vyvíjel poměrně vyrovnaně, nabídl dost akce a dvě branky, ze kterých vzešla dělba bodů. Pojďme se podívat na to, jak zápas probíhal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující branka a vyrovnaný průběh

Zápas začal hodně klidným způsobem. Oba celky hrály opatrně a zcela objektivně lze říci, že až do 30. minuty se nic moc atraktivního neudálo. Ve zmíněné minutě ale hra nabrala úplně jinou dynamiku.

 

Po střele Janouška se do zákroku musel položit Zykán, míč se ale odrazil pouze k připravenému Kučerovi, který míč přihrál lépe postavenému Malému a ten poslal hosty do vedení - 0:1

 

A následovaly další příležitosti hostujícího klubu z Jíloviště. Hlavička Kučery ani bodlo Malého ale branou neskončily a skóre tak zůstalo stejné. V prvním poločase se už nic zajímavého neudálo, do šaten se šlo za stavu, který více vyhovoval hostům. Nic ale nebylo jisté a do druhé půle musely oba celky nastoupit s vysokým nasazením.

Srovnání, akce a dělba bodů

Druhý poločas začal a oba kluby se pochopitelně snažily hrnout dopředu. O trochu větší motivaci ale samozřejmě měli domácí. První pokus o srovnání jim ale vůbec nevyšel. Ke střele se odhodlal domácí Vojtíšek, trajektorie míče ale vstřelení gólu nenapomohla, protože vysoko přestřelil. Kdyby domácí neměli za brankou ochrannou síť, pravděpodobně by hráči míč hledali až do této doby v blízkém lese.

 

Poté se do šance dostali hosté, jejich zakončení z rohu ale brankou neskončilo a ke slovu se tak konečně dostali domácí. Po zisku míče na obranné polovině se k přihrávce odhodlal Jandera, který našel dobře postaveného Poláka. Ten si míč připravil a vyslal nechytatelný projektil k tyči, na který byl i Šedivý krátký - 1:1.

 

Následoval další zásah domácích, který byl ale oprávněné neuznán kvůli ofsajdu. Slova se tak znovu ujalo Jíloviště, aktivně hrající Kučera ale svou střelu namířil nad. Poslední větší šance hostů přišla po akci, na jejímž konci přišlo zřejmé držení za dres od domácího hráče, rozhodčí ale situaci jako závažnou nevyhodnotil. Podlesí se i v závěru snažilo o zvrat, další branka ale už nepadla a zápas tak skončil remízou.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jíloviště
Tomáš Šorna - hráč: Jsme rádi, že jsme potvrdili bodový zisk z minulého kola a bodovali jsme i venku. Mohli jsme klidně vyhrát, chce to jen větší produktivitu a klid v zakončení. Na druhou stranu, Podlesí má kvalitní tým a remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Trefný [-] , J. Mezera [-] (46. J. Hausleitner [-] ) , M. Skočdopole [-] (46. M. Vohradský [-] ) , R. Jandera [-] , J. Jiránek [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , M. Polák [-] (76. R. Halamai [-] ) , O. Vojtišek [-] , M. Mišun [-]

TJ Jíloviště
D. Šedivý [-] - O. Vrabec [-] , A. Boruta [-] , L. Soldát [-] (86. J. Šibrava [-] ) , D. Malý [-] (86. J. Pospíchal [-] ) , J. Kučera [-] , M. Rajnoch [-] (78. J. Rada [-] ) , J. Rajnoch [-] , M. Podzemský [-] , Š. Frank [-] , F. Janoušek [-]

ŽK: 74. J. Rajnoch , 92. O. Vrabec .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: BRÝL František - NERAD Vojtěch, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů