Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník uzemnil slabší Beroun, hattrick vstřelil Bohatý


Branky


9

V uplynulém kole naší I.A třídy se proti sobě utkaly celky z Rakovníka a Berouna. Lépe se zápas povedl domácím, kteří nadělili hostům hned šest branek. Skvělý Pešek navíc udržel čisté konto a celek se tak o skóre posunul na první místo před druhé Tuchoměřice, se kterými se o první příčku již brzy utká face-to-face.

Hattrick zaznamenal Bohatý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná první polovina

První poločas lze popsat velmi jednodušše. Rakovník předváděl skvělý herní výkon, Beroun naopak stihl inkasovat hned čtyřikrát a žádná z jeho ojedinělých snah branku nepřinesla. Pojďme se teď podrobněji podívat na to, jak všechno probíhalo.

 

Hned ve 12. minutě velké zaváhání ze strany hostů využil ve svůj prospěch Sabo, který díky své aktivitě získal míč a přihrál ho Žďánskému, který měl práci jednoduchou a poslal balón do prázdné branky - 1:0.

 

Hned o 11 minut později to bylo už o dvě branky ve prospěch domácích lídrů soutěže. Po pravé straně vedená akce skončila střelou Bohatého. Toho sice brankář Novák zvládl vychytal, odražený míč přes něj ale domácí ostrostřelec už procedil - 2:0.

 

A Bohatý hned o čtyři minuty později skóre ještě navýšil. Z levé strany si navedl míč až na hranici vápna, odkud vyslal křižnou, přízemní střelu směrem k brance hostů - zbytek už je historie, 3:0

 

Hosté rozehráli a v hlavě měli jistě akční plán toho, jak se zápasem ještě něco udě... a bylo to 4:0. Po nástřelu Saba se k míči dostal dobře postavený Sklenka a skóre se ve prospěch domácích měnilo o počtvrté. Tímto výsledkem první polovina také skončila. Následoval centr Žďánského, Severinovo zakončení hlavou ale brankou neskončilo.

 

Domácí kapitán se dostal do ještě jedné šance. po rohovém kopu ale hlavou opět minul. Zkoušel to i Červený, kterého ale vychytal připravený Novák v brance Berouna. Poslední výraznou šanci si poté vypracoval aktivní Žďánský, hostující obránce byl ale proti a vykopl míč z branky.

 

Do šaten se tedy šlo za stavu 4:0.

Další dvě branky a marná snaha Berouna

Druhý poločas začal střídáním domácího Pucholta, kterého tížily zdravotní problémy. Nahrazen tak byl Kotaskou, o kterém ještě bude řeč.

 

První šanci si vypracoval Beroun, jedinou kloudnou střelu hostujícího klubu ale na roh vytěsnil excelentní Pešek, který sice neměl plné ruce práce, ale svůj celek i tak zachránil před inkasovaných gólem, za což mu sluší vzdát hold. 

 

Další šanci si vypracoval rakovnický Sklenka, s jeho střelou si ale hostující brankář poradil. V 65. minutě se ale skóre opět měnilo, opět ve prospěch domácího Rakovníku. Po křídelní akci se k míči propracoval dvojnásobný střelec Bohatý a zakončením ve skluzu dokonal hattrick - 5:0. 

 

A stav se měnil ještě jednou. Po skvěle zahrané průnikové přihrávce na Kotasku se střídající hráč domácích trefil přesně mezi nohy hostujícího Nováka - 6:0. Tímto výsledem zápas definitivně skončil a cirka 350 diváků tak bylo svědky vysoké výhry domácího, vedoucího celku soutěže.

 

Děkujeme za fotografie Davidu Svobodovi a Julii Ketmanové.



Sestavy


SK Rakovník
T. Pešek [-] - T. Pucholt [-] (46. T. Kotaska [-] ) , J. Sabo [-] (65. J. Vydra [-] ) , D. Žďánský [-] (79. J. Holý [-] ) , J. Sklenka [-] , P. Wajshajtl [-] (79. M. Valcha [-] ) , V. Čadek [-] , P. Bohatý [-] (65. P. Kýzl [-] ) , J. Severin [-] , J. Červený [-] , J. Šindler [-]

Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - J. Tlamsa [-] , P. Vopěnka [-] , M. Honek [-] , I. Tapasov [-] , J. Šikanedr [-] , D. Hájek [-] (62. M. Trnka [-] ) , M. Hrypas [-] , M. Novák [-] , O. David [-] (34. P. Frydrych [-] ) , F. Štefan [-]

ŽK: 56. P. Bohatý - 12. L. Novák , 26. I. Tapasov , 43. J. Šikanedr , 65. P. Vopěnka .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: REMENEC Lubomír - ZUSKIN Petr, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů