Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelný zápas! DEVĚT gólů a prohra Hostouně s Libušínem


Branky


8

V neděli se proti sobě postavily kluby z Hostouně a Libušína. Domácí se statečně snažili získat důležité body do tabulky, nakonec se ale radovali hosté, kteří zvládli vstřelit rozhodující devátý gól zápasu a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky a mnoho akce

Zápas byl pro oba kluby nesmírně důležitý, protože se nachází ve spodní části tabulky a každé body tak hrají velkou roli v boji o vzestup tabulkou, případně záchranu v soutěži, což se týká převážně klubu z Hostouně.

 

Utkání začalo výrazně lépe pro Libušín, který si zvládl hned ve třetí minutě vytvořit příležitost vedoucí k úvodnímu zásahu. Po neefektivním odvrácení centru domácí obranou míč z voleje napálil Maroušek a poslal hosty do vedení - 0:1.

 

Hned 6 minut poté se po faulu na aktivního Marouška zahrával pokutový kop. Toho se zkušeně ujal Hrubý a dobrým zakončením navýšil na 0:2 pro hosty.

 

Neuplynulo ale ani dalších 6 minut a bylo to znovu jen o jednu branku. Po přehození Skaláka v řadách hostů došlo k útoku domácích. Po centru na Veselého se míč dostal k připravenému Svobodovi a bylo to 1:2.

 

Následovala ne příliš atraktivní část utkání, ve které k žádnému zásahu nedošlo. Maroušek se sice dostal do šance, ale minul. A tak se ke slovu opět dostali snažící se domácí. Tentokrát stejně jako u prvního zásahu došlo na rychlý brejk, který zvládl po přízemním centru jako poprvé zúročit aktivní Svoboda - 2:2.

 

Tímto výsledkem první poločas také skončil a do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Další góly, další tři body pro Libušín

Domácí šli do druhé půle s úkolem zápas dostat na svou stranu. To se jim také mohlo povést, jejich šance z úvodu poločasu ale gólem neskončila a do hry se tak dostali hosté.

 

Nově příchozí Volf nejdříve neskóroval, mrzet ho to ale nemuselo, protože hned v 52. minutě už byli hosté opět ve vedení. To se k míči dostal Obradovič a se štěstím a pomocí tyče upravil stav na 2:3.

 

9 minut nato se Libušín radoval počtvrté, když se prosadil skvěle hrající Maroušek. Ten se role zakončovatele ujal po krásné akci Baníku podél pravé strany útočné poloviny a upravil skóre na 2:4.

 

Poté se do hry dostala také Hostouň, která ani tentokrát nehodlala skládat zbraně. Velmi jí k tomu napomohlo zaváhání brankáře Poráčanina, který chybně propustil za svá záda centr domácích a bylo to 3:4 - vlastní.

 

Hostouň navíc zvládla i tentokrát srovnat. Po střele Motlíka se sice Poráčanin snažil míč zajistit, to se mu ale nepovedlo a míč skončil v síti - 4:4! Hokejový stav! Ten vygradoval, když se do šance dostal Obradovič a lobem překonal brankáře Ondrejičku - 4:5!

 

Tímto výsledkem nejgólovější zápas jara také skončil. Libušín si tak připsal další body, Hostouň naopak zažívá nejhorší formu ze všech týmů v soutěži.



Ohlasy k zápasu



SK Baník Libušín
Lukáš Křenek - hráč: Do Hostouně jsme vyrazili pro povinné tři body. To se nakonec povedlo, ale kdo čekal lehký průběh, byl velmi zaskočen a nezaujatý divák si zápas musel vyloženě užít. Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně a soupeře zaskočit. Vstřelit pět gólů venku je výborná vizitka, ale naše obrana do dalších bojů musí působit jistějším dojmem a to také za přispění bráněním útočných hráčů.



Sestavy


Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Kubáň [-] , M. Dědeček [-] , M. Zíka [-] , J. Svoboda [-] , M. Hlava [-] (84. P. Kokhan [-] ) , F. Motlík [-] , R. Bahrynivskyi [-] , J. Inneman [-] , M. Hlaváček [-] , I. Feko [-]

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , J. Jechumtál [-] (85. V. Bůžek [-] ) , D. Portužák [-] , D. Kolařík [-] , A. Skalák [-] (46. J. Volf [-] ) - M. Pucholt [-] , J. Maroušek [-] , J. Fujdiar [-] - N. Obradovič [-] (91. V. Kvapil [-] ) , J. Hrubý [-] (74. L. Křenek [-] )

ŽK: 61. M. Kubáň , 78. M. Dědeček , 90. J. Inneman - 59. J. Volf , 88. D. Portužák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petýrek Václav - DRÁBEK Tomáš, LADISLAV Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Rastislav Stříška
Tip experta: výhra hostů

Hosté po skalpu Dobrovíze budou opět brát 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza