2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčice doma nedokázaly udržet krok s vedoucí Dobrovízí, ta je stále v čele soutěže


Branky


58. R. Wrobel , 84. L. Šindelář (p.) - 1. D. Čadek (vl.) , 6. V. Knotek , 52. J. Bejbl , 62. J. Krupička
9

V sobotu se proti sobě utkaly dva z těch nejsilnějších celků soutěže - Libčice a Dobrovíz. Domácí sice dokázaly vstřelit dvě branky, Dobrovíz ale hned čtyři a o vítězi tak bylo rozhodnuto. Lídr tabulky tak získal další tři body v cestě za titulem, Libčice budou muset své zaváhání napravovat v kole příštím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná hostující převaha

První poločas lépe pro vedoucí klub soutěže z Dobrovíze. Domácí se sice na zápas pečlivě připravovali, úvod zápasu ale jednoznačně patřil jejich soupeři a na hřišti to bylo znát už od prvních minut. Možná dokonce i vteřin. Hned v první minutě se po centru z pravé strany Dobrovíz tlačila do zakončení. Před dotírajícím útočníkem ale míč do sítě dříve uklidil domácí Čadek, který si tak vstřelil vlastní gól - 0:1

 

O pět minut později to bylo už o dvě branky ve prospěch hostujícího klubu, který tak ukazoval svou kvalitní přípravu. Po skrumáži způsobené situací nadcházející rohovému kopu hostů se ve vápně nejlépe zorientoval Knotek a navýšil na 2:0. Poté se hra trochu rozvolnila.

 

Domácí si za celý první poločas nevypracovali ani jedinou výraznější šanci, což jasně podtrhovalo situaci na hřišti. Poločas tak skončil výsledkem, který jistě více vyhovoval hostujícímu lídrovi.

Střídání a "remízový" poločas

Do druhého poločasu se trenér domácích rozhodl obměnit své řady, což se ve výsledku ukázalo jako správný krok. I tak to ale byli hosté, kteří zvládli vstřelit první branku poloviny. Po brejkové situaci se k míči dostal Bejbl a jistým zakončením poslal hostující klub do tříbrankového vedení, což pro domácí už opravdu neznačilo nic dobrého - 0:3.

 

Poté se ale do hry dostaly také Libčice. Po rohovém kopu se míč dorazil k připravenému Wrobelovi a ten svým zakončením získal jiskru naděje pro domácí celek - 1:3. Tato jiskra ale velmi rychle ztratila své kouzlo. Hned o 4 minuty později se totiž J. Krupička prosadil po rohu a bylo to znovu o tři branky - 1:4.

 

Na tuto branku se ale Libčicím podařilo zareagovat. Po faulu na Voinikova zahrávaly pokutový kop, kterého se ujal střídající Šindelář a korigoval skóre na 2:4. Zápas tímto výsledkem také skončil, protože ani jeden z klubů už žádný zásah nepřídal. Libčice sice ještě měly své šance, nedokázaly je však dotáhnout do konce a tři body tak získala Dobrovíz.



Sestavy


AFK Libčice
A. Basl [-] - I. Voinikov [-] , J. Ptáček [-] , O. Hrdina [-] (69. M. Tenkl [-] ) , L. Paluka [-] (79. L. Šindelář [-] ) , J. Vondra [-] , D. Čadek [-] , P. Vevera [-] , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] , J. Beneš [-]

TJ Sokol Dobrovíz
M. Švéda [-] - V. Knotek [-] , T. Racocha [-] , J. Krupička [-] , D. Novák [-] , P. Faigl [-] (12. J. Bejbl [-] ) , P. Bouška [-] (85. M. Vosáhlo [-] ) , D. Fábry [-] (67. V. Eliáš [-] ) , L. Krupička [-] , D. Karfík [-] , J. Vosáhlo [-]

ŽK: 33. T. Tenkl , 64. R. Wrobel , 73. M. Tenkl , 75. M. Faigl - 29. P. Bouška , 34. D. Novák , 83. T. Racocha , 84. J. Bejbl .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: BYDLÁK David - SUCHÝ Aleš, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Jakub Jechumtál
Tip experta: výhra domácích

Libčice mají formu. Na jejich malém hřišti se hraje těžce a proto věřím domácím

13. 4. 2024 21:02
Vtipny komentar. Pry male hriste :-)

Tip: výhra domácích