FOTO: Tmaň rozhodla v nastavení gólovou přestřelku s Doubravanem


Branky


11. P. Brodan , 27. O. Choc , 66. P. Brodan , 81. F. Doskočil , 93. P. Brodan - 35. R. Kyncl , 56. D. Štich , 69. R. Šebek , 83. R. Kyncl
2

Tak trochu infarktový závěr za sebou mají fotbalisté Tmaně, kteří nakonec urvali přestřelku proti Doubravanu na svou stranu. Domácí vedli o poločas o jeden gól a ve druhé půle se s góly roztrhl pytel. Rozhodnout muselo až nastavení, ve kterém svůj hattrick zkompletoval Patrik Brodan a rozhodl tak o domácím vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před bouří

V sobotu čekal Doubravan zápas proti tabulkově silnějšímu soupeři. První branku jsme dostali v 11. minutě po chybném rozehrání - odkopu od brány, kdy R. Kyncl rozehrál přímo na kopačku soupeře, ten přihrál volnému P. Brodanovi, který bez problémů skóroval. Ve 27. minutě naši obránci nechali v malém vápně volného O. Choce, který dostal přesnou přihrávku a vstřelil branku. Ve 35. minutě vhazoval J. Kácha aut. Míč letěl až na malé vápno, kde ho do sítě hlavou umístil R. Kyncl. V průběhu prvního poločasu jsme soupeře dokázali slušně odbránit a vytvořit si několik slibných šancí, které ale končily bez gólu.

Rozhodující hattrick

Po změně stran v 56. minutě rozehrával poblíž velkého vápna soupeře R. Šebek přímý kop. Jeho centr umístil do sítě hlavou D. Štich - 2:2. V 66. minutě přišla další chyba v obraně, hezká kombinace Tmaně, přesná přihrávka na malé vápno na P. Brodana a ten zvýšil na 3:2. V 69. minutě J. Kácha opět vhodil aut do malého vápna Tmaně a R. Šebek umístil hlavou míč do sítě - 3:3.

 

Skóre se opět změnilo o dvě minuty později, kdy tmaňský F. Doskočil ranou z dálky překvapil našeho brankáře - 4:3. V 83. minutě rozehrával R. Šebek opět přímý kop a R. Kyncl se hlavou nemýlil 4:4. Naši borci se dál rvali aspoň za jedním bodem, i když bychom si možná zasloužili body tři. V nastaveném čase v 93. minutě po rohovém kopu a mumraji v malém vápně dokončil svůj hattrick P. Brodan. Tmaň tak vydřela ze zápasu tři body.

 

Doubravan předvedl bojovný výkon a v průběhu hry dokázal několikrát dotáhnout vedení Tmaně. Opět pochvala pro naše dorostence. Určitě jsme si zasloužili aspoň bod. Vzhledem k postavení v tabulce je pro nás každý bod cenný. Další zápas odehrajeme v neděli 21.4.2024 od 17:00 hod. doma proti Karlštejnu.

 

Autor článku a galerie: Petr Leksa

 



Počet diváků: 70. Rozhodčí: SHYMON Yurii - NOVÝ Stanislav (N), ŠEBEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích