6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 17:00

18.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota nadělila šestku Přestavlkům


Branky


35. M. Kasík , 52. M. Kasík , 58. M. Gotěk , 65. M. Kasík , 73. M. Kasík , 87. D. Hladký
4

V sobotu přijely SK Přestavlky pouze v 11 lidech do Lhoty. Podzimní klání v Přestavlkách skončilo překvapivou remízou 1:1 a dlouho to vypadalo, že Lhota přijde o všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Od první minuty Lhota nepouštěla hosty moc k míči a snažila se útočit, bohužel pro ni finální fáze nebyla tak kvalitní. Ale přece jen si nějaké šance vytvořila, ale hosty podržel hlavně golman. Remízový stav se podařilo hostům držet až do 35. minuty, kdy si přebral míč za vápnem Michael Kasík a navedl si ho k levé straně, kde se pokusil o centr, který se ale krásně stočil a zapadl na zadní tyč za záda golmana. Za stavu 1:0 se šlo také do kabin.

 

Druhý poločas

V druhém poločase už bylo jasně vidět, že hostům dochází síly a Lhota má kvalitu i na lavičce, což hlavně bylo vidět v podání Martina Goťka, nové posily Lhoty, který se předvedl ve skvělém světle. Ve předu byla znát jeho kvalita a tu přetavil také v únik do vápna, kde nezbývalo obránci nic jiné než faulovat. K penaltě se postavil Michael Kasík a proměnil druhým gólem v zápase a stav byl najednou 2:0.

 

6 minut na to po závaru v malém vápně se podařilo golmanovi hostů ještě zneškodnit střelu Kasíka, ale na dorážku Goťka už byl krátký. Lhota v tu chvíli předváděla opravdu krásný fotbal. V 65. minutě zkompletoval "hattrick" Michael Kasík a gól to byl opravdu výstavní, za vápnem se k němu odrazil balon a z první to poslal pod břevno golmana. Hosté měli za druhý poločas ojedinělé šance, ale jednou se jim podařilo jít 1v1 na golmana, ale domácí golman si chtěl čisté konto udržet a vychytal únik hostů. Poté přidal svůj čtvrtý gól v utkání Michael Kasík a ke konci zápasu se podařilo krásnou střelou ještě na 6:0 upravit Dominikovi Hladkému.

 

 

Domácí diváci si zápas užili a Lhota už se chystá na příští kolo, kde pojede do Klučenic ke šlágru kola.

 

 

AUTOR: Michael Kasík



Sestavy


TJ Prostřední Lhota
P. Vitoň [-] - L. Veselý [-] , J. Diviš [-] , J. Holiač [-] , M. Rosypal [-] - J. Kožíšek [-] , D. Hladký [-] , P. Hubička [-] , M. Kasík [-] , P. Haniš [-] - J. Rambousek [-]

SK Přestavlky
T. Sedláček [-] - O. Boubalík [-] , J. Starý [-] , P. Ryant [-] , M. Musil [-] , K. Sládek [-] , L. Dohnal [-] , Š. Hůzl [-] , P. Košař [-] , L. Ďurec [-] , B. Chocholoušek [-]

Počet diváků: 48. Rozhodčí: Ledínský Václav - ŠŤÁSTKA Jiří (N), HANIŠ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích