0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

19.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota ovládla šlágr kola v Klučenicích


Branky


4

V sobotu se odehrálo v Klučenicích velmi kvalitní utkání, které moc nepřípomínalo utkání IV.třídy, ale spíše vypadalo jako utkání Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Oba celky mají velmi kvalitní kádr a chtějí postoupit. Klučenice na Lhotu hned ze začátku vlítnuli a Lhota měla co dělat se s tlakem soupeře popasovat. Naštěstí pro Lhotu si Klučenice z tlaku nevytvořili žádné vyložené šance. Lhota byla první, kdo v zápase skóroval. Po standartní situace, která vypadalo skoro jako nacvičený signál skóroval Jan Rambousek. Tlak domácích po tomto gólu opadl a chvíli na to přidala Lhota také druhý gól. K odraženému míči se ve vápně dostal jako první Libor Veselý a dorážkou zvýšil vedení Lhoty na 2:0. Tohle skóre zůstalo až do poločasu.

Druhý poločas

Druhý poločas byl velmi vyhecovaný. Klučeni se nechtěli spokojit s domácí pořážkou a zvyšovali své úsilí na vstřelení gólu, to se ale občas přeměnilo na velmi surovnou hru. Klučenicím se ale nedařila finální fáze a do žádné vyložené šance se nedokázali dostat. Lhota si své vedení 2:0 hlídala velmi zodpovědným výkonem. V přerušené hře se nechal vyloučit domácí hráč Hynek Holan po loktu do hráče soupeře. I v 10ti lidech si Klučenice vytvořili proti Lhotě tlak ke konci zápasu, ale velmi dobrý výkon obrany a i celého týmu Lhoty nedovolil domácím se dostat do vyložené šance. V nastavení se míč dostal k Martinu Goťkovi, který viděl, že golman je venku z brány a tak poslal míč přes více než polovinu hřiště přesně do brány a zvýšil vedení Lhoty na 3:0. To bylo to poslední co jsme mohli v zápase vidět a Lhota si tak došla pro cenné vítězství 3:0 a zvýšila svůj náskok na čele tabulky o 4 body na Klučenice a 5 bodů na Lečici, které zaváhali v Petrovicích po remíze 3:3.

 

AUTOR: MICHAEL KASÍK



Sestavy


SK Klučenice
H. Holan [-] - F. Stehlík [-] , J. Pecka [-] , O. Neruda [-] , J. Drtina [-] , J. Květ [-] , M. Mladý [-] , M. Kotrba [-] , M. Mladý [-] , M. Zápotočný [-] , M. Ježek [-]

TJ Prostřední Lhota
P. Vitoň [-] - M. Rosypal [-] , J. Holiač [-] , J. Diviš [-] , L. Veselý [-] - P. Hubička [-] , M. Kasík [-] , M. Gotěk [-] , P. Haniš [-] , J. Kožíšek [-] - T. Brabec [-]

ŽK: 59. J. Drtina - 43. M. Gotěk , 55. M. Kasík , 80. T. Brabec . ČK: 77. H. Holan .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kocan Zsolt - ŽÁK Stanislav (N), KYSELÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů