1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj pro Dražice, Jankov dohrával o deseti


Branky


22

První dubnový víkend přinesl v krajském přeboru velmi důležitý souboj v záchranářských vodách mezi Dražicemi a Jankovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól rozhodl

Domácí svěřenci trenéra Miloše Veselého vstoupili do utkání s Jankovem tím nejlepším možným způsobem a po devíti odehraných minutách se Dražice dostaly do vedení. Parádní akci zakončil svým únikem po levé straně Tomáš Běhoun, který obstřelil brankáře Skálu a rozradostnil domácí fanoušky. Hosté se do první šance dostali až po půl hodině hry, zakončení Lovička však bez problémů zneškodnil brankář Počinek. V závěru poločasu tak byli opět na řadě domácí a to hned dvakrát. Bohužel jak šance Stuchlíka, tak ani pokus Hornáta neskončil v síti a první poločas tak skončil pro Dražice za jednobrankového vedení. 

O deseti

Boj na hřišti pokračoval i ve druhém dějství a dlouho nepřicházela žádná větší šance. Jankov se snažil o vyrovnání, proti však byla pevně postavená domácí obrana v čele s brankářem Počinkem. Jankonvké naděje na body navíc v 76. minutě poslal k bodu mrazu hostující kapitán Lukáš Kočí, který během dvou minut viděl dvě žluté karty a následná červená tak znamenala pro jankovského hráče předčasný odchod do kabin. Žádnou další šanci si hosté v utkání již nevypracovali, naopak domácí ještě několikrát zahrozili. Hlavičku Mareše nejprve zlikvidoval parádním zákrokem Skála a následné pokusy střídajícího Tůmy končily převážně špatným zakončením.

Ani tyto nevyužité šance ovšem domácí mrzet nemuseli, neboť Dražice vybojovaly první jarní vítězství a po výhře 1:0 nad Jankovem získaly veledůležité tři body v bojích o záchranu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastmil Stuchlík - vedoucí mužstva: Důležité tři body. Povedl se nám vstup do utkání, kdy jsme využili chyby hostujícího brankáře a Tomáš Běhoun nás poslal do vedení. To, co se povedlo na začátku utkání, nakonec stačilo. Hosté sice srovnali hru, ale žádnou gólovku si nevytvořili. Druhý poločas byl velmi bojovný, Jankov šel do desíti a už si nic nedokázal vytvořit. Naopak my jsme v závěru několikrát nevyužili naše šance z náporu.

SK Jankov
Web SK Jankov: Devatenácté kolo Krajského přeboru nabídlo záchranářský souboj mezi domácími Dražicemi a hosty z Jankova. Fotbal se příliš nehrál. Oby týmy v podstatě podtrhly své postavení v tabulce a dokumentovaly, že svými výkony za většinou ostatních celků v soutěži výkonnostně zaostávají. Devadesát minut nekoukatelného zápasu rozhodl jediný gól, o který se už v 10. minutě postaral domácí útočník Běhoun. Hosté dohrávali bez vyloučeného kapitána a po čtvrté jarní prohře se propadli na poslední příčku šestnáctičlenného pelotonu.



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - M. Stuchlík [-] (66. M. Horka [-] ) , T. Běhoun [-] (59. D. Tůma [-] ) , J. Štecher [-] , V. Studenovský [-] (90. O. Páša [-] ) , M. Mareš [-] , D. Štecher [-] , O. Hornát [-] , T. Bareš [-] , A. Sváček [-] (79. J. Stuchlík [-] ) , M. Veselý [-]

SK Jankov
J. Skála [-] - L. Kočí [-] , A. Hanzlík [-] , J. Honner [-] , V. Jirkovský [-] , M. Hüttner [-] , T. Hüttner [-] (85. M. Tejko [-] ) , J. Vokurka [-] , M. Lovička [-] (66. M. Sklář [-] ) , M. Votava [-] , P. Borovka [-]

ŽK: 23. A. Sváček , 43. M. Stuchlík , 80. M. Horka , 92. J. Štecher - 6. P. Borovka , 15. V. Jirkovský , 71. M. Votava , 75. L. Kočí . ČK: 76. L. Kočí .
Hráči zápasu: T. Běhoun .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nedvěd Petr - NOVOTNÝ Ctibor, KOLLÁRIK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra domácích

Velice důležité utkání pro oba celky. Dražice využijí domácího prostředí a vyhrají.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích