F. Peiger 15.
R. Pouzar 33. (p.)
2:3
(2:1)
21. J. Novotný (vl.)
81. M. Kodras
91. O. Hruška
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2024 17:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov přišel o vítězství v závěru, tři body bere Spartak


Branky


15. F. Peiger , 33. R. Pouzar (p.) - 21. J. Novotný (vl.) , 81. M. Kodras , 91. O. Hruška
21

Druhou páteční předehrávka se v rámci devatenáctého kola krajského přeboru odehrála v Rudolfově, kam zamířil trhovský Spartak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drama až do konce

V Rudolfově se začalo pěkně od podlahy a po čtvrt hodině hry se domácí ujali vedení zásluhou Filipa Peigera. Domácím ovšem náskok vydržel pouze šest minut, než si míč srazil do vlastní rudolfovské sítě Jan Novotný a stav utkání byl rázem 1:1. Domácí ale hráli v prvním poločase výborně a ve 33. minutě nařídil sudí Smola pokutový kop ve prospěch "Perštátu". K míči se postavil Radim Pouzar a zkušený špílmachr domácích poslal míč spolehlivě za záda Brůhy. 

Jednobrankový náskok vydržel domácím až do závěru utkání, a když už se zdálo, že tři body zůstanou v Rudolfově, tak se do hry vložil Spartak. Nejprve v 81. minutě srovnal Marek Kodras a v první nastavené minutě druhého poločasu překlopil vedení na stranu Trhových Svinů Ondřej Hruška.

Spartak tak v závěru utkání zabral a z Rudolfova veze po výsledku 3:2 všechny tři body. Naopak Rudolfov zůstal potřetí na jaře bez bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: Chtěli jsme odčinit porážku se Semicemi a po prvním poločase to vypadalo, že se nám to podaří. Ale druhý poločas a hlavně závěr zápasu jsme nezvládli, a tak nemáme ani bod.




Sestavy


SK Rudolfov
D. Keřka [-] - R. Tyrpák [-] , R. Pouzar [-] , D. Boček [-] (79. V. Vejvar [-] ) , F. Peiger [-] , Š. Prokeš [-] , M. Fischer [-] , J. Novotný [-] , O. Tlamsa [-] (68. P. Buchal [-] ) , M. Sládek [-] (62. J. Toman [-] ) , J. Šindelář [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - J. Gažák [-] (46. F. Pavel [-] ) , J. Macák [-] , O. Šafránek [-] , L. Zítek [-] (77. V. Pavel [-] ) , M. Kodras [-] (90. A. Korčák [-] ) , R. Horelica [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-]

ŽK: 79. R. Pouzar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMOLA Martin - KAŠTÁNEK Libor, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: remíza

Trhové Sviny po výhře nad Milevskem pojedou do Rudolfova v dobrém rozpoložení a odehrají kvalitní utkání, které nakonec skončí remízou.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů