0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko vyloupilo Jankov, tomu nepomohla ani trenérská změna


Branky


22

Jankov na jaře doposud ve čtyřech zápasech nebodoval a špatné výkony vedly ke změně trenérského postu, který opustil Ladislav Táborský. Premieéra trenéra Martina Korčáka čekala v domácím klání proti Milevsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastnější hosté

Od první minut se hrál na výborně připraveném trávníku kombinační fotbal, který vyhovoval více hostujícímu Milevsku. První šance vzduchotechniků však přišla až ve 23. minutě, ve které Hadáček ztroskotal na domácím Komárkovi. Netrvalo to však dlouho a brankář Jankova musel lovit míč ze sítě. O dvě minuty později přišla totiž podobná akce vzduchotechniků, ve které Jaroslav Hadáček zachoval klid a poslal, po střele do odkryté branky, hosty do vedení. Právě duo Hadáček - Komárek mělo těchto podobných soubojů v utkání několik, milevský útočník ovšem uspěl pouze v případě z 25. minuty. 

V 58. minutě se mohl Jankov dočkat vyrovnání. Rána Lovičky ovšem nechala vyniknout brankáře Hejla. Na druhý gól v utkání se tak čekalo až do závěrečných minut. V 90. minutě využil jankovské snahy o vyrovnávací gól Viktor Přibyl, který z úniku mířil přesně a definitivně tak rozhodl o výsledku nedělního utkání. Milevsko vyloupilo Jankov poměrem 2:0 a vzduchotechnici tak slaví první venkovní vítězství jara. Naopak Jankov na jarní body nadále čeká.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Ani na pátý pokus se fotbalisté Jankova nedočkali prvních jarních bodů. Proti pátému Milevsku ani mnoho šancí neměli. Vzduchotechnici v úvodní pětačtyřiceti minutovce jasně dominovali, ale díky skvělým zákrokům Jana Komárka vedli pouze o gól. Po změně stran byla hra přeci jen už o něco vyrovnanější, avšak domácí svou jedinou velkou šanci neproměnili a v nastaveném čase z breaku inkasovali druhou trefu. Premiéra trenéra Martina Kročáka tak skončila porážkou 0:2.

FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Oproti předcházejícím zápasům to v Jankově mělo z naší strany slušné parametry. Utkání jsme měli většinu zápasu pod kontrolou a hlavně v první půli jsme hráli kombinačně dobře. Oproti předchozím zápasům jsme díky lepšímu postavení měli víc hráčů u míče na zakládání akcí a bylo to pak i pro náš přechod podstatně lepší. Vytvořili jsme si hodně šancí, ale co dokážeme zahodit je někdy neskutečný. Po přestávce jsme měli další šance ale s přibývajícím časem a tím, že jsme nepřidali pojistku se začali dostávat do hry i domácí. Klid nám přinesl až gól na 2:0.



Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - J. Honner [-] (46. T. Hüttner [-] ) , M. Hüttner [-] , J. Beníšek [-] (46. P. Borovka [-] ) , J. Bohoněk [-] , D. Točík [-] , D. Kočer [-] (46. J. Vokurka [-] ) , M. Lovička [-] (76. M. Sklář [-] ) , M. Votava [-] , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - F. Hadáček [-] (63. J. Kortan [-] ) , V. Přibyl [-] , T. Vakoč [-] , T. Pich [-] , J. Hušek [-] (76. M. Kálal [-] ) , R. Bártík [-] (86. K. Süsmelich [-] ) , O. Souček [-] (83. M. Hejl [-] ) , M. Volf [-] , J. Marvan [-] , J. Hadáček [-] (69. D. Petřík [-] )

ŽK: 54. J. Bohoněk - 67. J. Hadáček .
Hráči zápasu: V. Přibyl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - VICAN Miroslav, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Richard Bártík
Tip experta: výhra hostů

Budeme chtít navázat na domácí výhru proti Týnu a prolomit naší špatnou jarní bilanci z venku.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů