J. Kortan 38. (vl.)
M. Říha 67.
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 15:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Protivína s Milevskem vítěze nepoznal


Branky


38. J. Kortan (vl.) , 67. M. Říha - 17. O. Souček , 43. R. Bártík
19

V sobotu došlo v rámci dvaadvacátého kola krajského přeboru na souboj tabulkových sousedů z horního patra tabulky. Protivín přivítal Milevsko, které mělo na tým z města piva čtyřbodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po bodu

Hosté byli v úvodu utkání lepším týmem a první šanci si v 6. minutě připravil Kotrba. Brankář Váverka ovšem jeho střelecký pokus vyškrábl nad břevno. Na první branku se tak čekalo až do 17. minuty a prosadili se právě vzduchotechnici. Chybu Protivína na půlící čáře potrestal po rychlém protiútoku Ondřej Souček. Domácí však dokázali ve 38. minutě vyrovnat, když Říha vyslal tvrdou přihrávku směřující na Vorla, kterou si k hostující smůle srazil do vlastní sítě Jakub Kortan. Stav 1:1 však vydržel na světelné tabuli pouze pět minut, než v samotném závěru poločasu vrátil vedení Milevsku Richard Bártík.

Vedení mohli hosté navýšit v 58. minutě, Váverka však udržel domácí tým na dostřel. V 67. minutě tak musel přijít zákonitě za nevyužité šance trest. Stropnický vysunul Petra, který našel na hranici šestnáctky Martina Říhu, jehož rána zapadla přesně za záda brankáře Neužila. Víc branek už v Protivíně nepadlo a tak zápas skončil remízou 2:2, ze které měli rozhodně větší radost domácí hráči Protivína.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Václav Křišťál - předseda: Získali jsme jeden bod, ale hosté měli mnohem blíže ke třem. První poločas byl jasně v jejich režii, hráli výborně, velmi dobře se pohybovali, kombinovali, nutili nás k chybám, které přicházely, a tím se dostávali do šancí. Naštěstí pro nás měl gólman Váverka výborný den a několik vyložených šancí pochytal. Přesto byl poločasový stav 1:2. Ve druhé části jsme trochu vyrovnali hru, ale do vyložených šancí jsme se nedostávali. Přesto se podařilo srovnat skóre. Pak hostující tlak upadl a většina času se odehrávala ve středu hřiště. Ještě se pokusili o závěrečný nápor, který domácí hráči ustáli.

FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: První poločas jsme jasně měli hru pod kontrolou, ale opět se opakuje to, co ve většině zápasů, na jeden gól potřebujeme několik šancí a inkasujeme ze všeho. Myslím, že jsme byli jsme lepším týmem, dobře jsme kombinovali, měli dobrý pohyb a dařilo se nám dostávat do šancí. Místo toho, abychom přidali po gólu na 1:0 druhý, třetí gól, tak jsme si z prvního náznaku Protivína nechali vyrovnat. Přesto jsme se z toho ještě vzchopili a do poločasu se stačili vrátit do vedení. Gólem na 2:2 jsme ale Protivín posadili na koně a hra se víc vyrovnala. Pro nás se opakuje pořád stejný scénář. Šance neproměňujeme a sami ze všeho inkasujeme. Už ani nevím, kolikátý zápas po sobě je to stejné. Nakonec je z toho tedy remíza, která rozhodně mrzí víc nás.



Sestavy


FK Protivín
P. Váverka [-] - M. Říha [-] , P. Hrachovec [-] , D. Stropnický [-] (81. V. Štěpka [-] ) , D. Bečvář [-] (30. A. Petr [-] ) , D. Bečvář [-] , T. Zeman [-] , M. Nedvěd [-] (76. J. Pícha [-] ) , L. Buko [-] , J. Vorel [-] , M. Zach [-]

FC ZVVZ Milevsko
V. Neužil [-] - R. Bártík [-] , J. Hadáček [-] (67. V. Baštýř [-] ) , A. Kotrba [-] , V. Přibyl [-] , T. Pich [-] , O. Souček [-] , J. Kortan [-] , M. Volf [-] , J. Hušek [-] , J. Marvan [-] (74. K. Süsmelich [-] )

ŽK: 49. T. Zeman - 87. K. Süsmelich , 93. M. Volf .
Hráči zápasu: P. Váverka .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Krčín Jan - LEIŠ Filip, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Filip Blažek
Tip experta: remíza

Podzimní souboj těchto soupeřů vítěze nenašel. Protivín se po sedmigólové nadílce od Olešníku oklepal a přivezl tři body z Dražic. Souboj s jeho sousedem v tabulce bude vyrovnaný, body by se mohly dělit i tentokrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích